23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Technor i mål hos Advansor

Vi er nu nået til vejs ende med installationen af et nyt anlæg ved Advansor A/S i Brabrand som laver højeffektive CO2 baserede klimaløsninger.

I forbindelse med udvidelse af deres produktionsfaciliteter ønskede de, helt i tråd med deres DNA, et nyt og energieffektivt ventilationsanlæg.

Anlægget er top moderne og overholder alle krav i forhold til Ecodesign. Det er opdelt i tre uafhængige trykzoner, en lavtryk til rumventilation, en mellemtryk til sugearme med lavt flow, samt en højtryk til sugearme med højt flow. Anlægget kan styres enkelt via webserver hvor der nemt kan indstilles driftsparametre, her kan der også fastsættes en indblæsningstemperatur som reguleres via de indbyggede køle- og varmeflader. Dette, samt de special tilpassede indblæsningsposer modvirker gener fra træk – alt sammen til gavn for arbejdsmiljøet.

Udsugning for rumventilation sker via sugepunkter ved gulvet og ved loftet, som sørger for at bortventilere eventuelle tunge og lette gasarter som måtte opstå under produktionen.

Sugearmene i den ene hal er monteret på Geovent slædekanaler, som gør det nemt at flytte suget hen hvor der er brug for det – noget som typisk er nødvendigt i moderne produktioner hvor omstillingshastigheder er vigtigt parameter.

I den anden hal er arbejdsstationerne faste, og valget faldt derfor på sugearme fra JKF som med udliggerbom har en lang rækkevidde.


Faste sugearme med forlængerbom ved arbejdsstationer.
Generelt for alle sugearme er at der er blevet monteret en styring samt automatspjæld på hvert individuelt sugepunkt. Dette gør det muligt at lukke alle spjæld på et givent tidspunkt, evt. ved fyraften eller til middagspausen. På denne måde sikres det at der ikke er sug på ubenyttede sugearme – noget der virkelig kan mærkes på energiforbruget og til gavn for miljøet.

Vi siger mange tak til Advansor for tilliden og det gode samarbejde

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571

Kontaktperson

KBS
Kathrine Bach Støvring
Kontorelev
kbs@technor.dk

Send til en kollega

0.063