23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Momentum Energy Wind Services overvåger vindmøller 24-7-365

Vores dygtige vindmølleteknikere i danske Momentum Energy Wind Services har siden december sidste år leveret teknisk døgnovervågning af vores og kunders møller.

Cirka 500 landvindmøller i Danmark og 5 havvindmøller i Sverige bliver i dag overvåget og kunder og medarbejdere har mulighed for at følge status på møllerne online i realtid.

Surveillance-teamet, der pt. udgøres af 5 medarbejdere, tilbyder teknisk overvågning af en lang række mølletyper, herunder bl.a. Micon, NEG Micon, Vestas, Bonus, Siemens, Nordtank, Nordex, Wind World, Spica og Deif. Da vores niche i markedet er at drifte, servicere og forlænge levetiden på ældre vindmøller, der kører på gammel teknologi, kræver det dyb teknisk knowhow og lang praktisk erfaring fra arbejde i møllerne for at kunne fjernovervåge dem via online-software.

Technical Surveillance Manager, Frans Alexandersen udtaler: ”Vi har fået stablet et fantastisk team af overvågnings-teknikere på benene. Vi arbejder i skiftehold døgnet rundt for at sikre, at vores og vores kunders møller har det godt. Ved hjælp af avanceret overvågningssoftware kan vi stoppe og genstarte møller. Vi kan også køre online fejlfinding, lave reset af fejl samt meget andet. Alt dette er med til at sikre, at møllernes oppetid og generelle drift er så god, stabil og høj som muligt”.

Frans fortsætter: ”Vores folk er højt specialiserede og kender de mange mølletyper som deres egen bukselomme. Hvis man skal kunne forestå overvågningen sikkert og effektivt, er man grundlæggende nødt til at have en dyb viden om de ældre møller og ikke mindst om, hvordan og med hvilken teknologi de er ombygget gennem tiden. Derfor er mindre erfarne kolleger altid bakket op af vores mest erfarne teknikere. Et godt eksempel er den snestorm, der ramte Danmark tidligere på måneden. På overvågningen kunne vi se, at der i Sønderjylland var meget voldsomme vindstød og kraftig turbulens. Alle vindmøller har indbygget autostop, når vinden rammer 25 meter i sekundet og det skete flere steder i Sønderjylland . Det kræver virkelig meget praktisk erfaring fra felten for at kunne styre møllerne godt igennem sådan en storm og vide, hvornår man sikkert og risikofrit kan genstarte hver enkelt mølle”.

Med Momentums opkøb af Windturbs ApS er den danske overvågningsportefølje vokset til at inkludere mere end 500 vindmøller. Vi forventer, at denne vækst fortsætter og ser frem til at levere døgnpasning til endnu flere møller i fremtiden.

Momentums Technical Surveillance-center i Danmark, kan kontaktes døgnet rundt på:

E-mail:
mews.overvaagning.dk@momentum-gruppen.com

 Vagttelefonnummer:
+4570251020

Om Os
Momentum Energy Group A/S er en europæisk asset manager, investor og projektudvikler inden for sol- og vindenergi. Vores services dækker den fulde værdikæde fra investering og udvikling af projekter til teknisk, operationel og financiel asset management. Dertil kommer repowering, levetidsforlængelse og dekommissionering af grønne energiprojekter. Som virksomhed forfølger vi utraditionelle løsninger inden for vedvarende energi og i dag er vi bakket op af en af de førende europæiske investment managers inden for grøn infrastruktur, Arcus Infrastructure Partners LLP, hvis formål er at gennemføre værdiskabende investeringsstrategier inden for det nichesegment, vi opererer i.

Læs mere på vores hjemmeside her

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063