23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Geopals humørbombe!

Jan the Man er Geopals humørbombe!

Servicetekniker fra Geopal Jan Larsen har altid et stort smil på læben, når han møder på arbejde, og man bliver altid i godt humør af at være samen med ham! Selv vores to firmahunde, Minka og Maddie er vilde med Jan, måske fordi de altid får godbidder? Jan har selv en French Bulldog derhjemme, så han ved, hvordan man bliver hundenes favorit!

Geopal har haft glæde af Jan siden 2016, hvor han startede som servicetekniker i Geopal og foretager servicebesøg hos vores kunder på Sjælland. Jan er utrolig åben, snaksalig og spørger altid ind til, hvordan vi andre har det. 

Jan er uddannet elektriker, og i fritiden er Jan en aktiv herre, da han både er lystfisker, kører på motorcykel og er træner i fitness. Vi er alle ret imponeret over Jan og hans livsenergi, og vi kan vist alle lære noget af den positive livsindstilling. 

Da vi spurgte Jan, hvad det bedste ved at arbejde i Geopal var, svarede han: ”Mine fantastiske kollegaer.”

Det er uden tvivl os andre fra Geopal, som er heldige at have en så fantastisk kollega som Jan!

Jans historie er en del af vores serie om Geopals serviceteam.
Du kan læse mere om vores serviceafdeling her

Vil du have et servicebesøg af Jan eller af en af vores andre serviceteknikere? Så kontakt Geopal, og vores rådgivere vil sammensætte en serviceaftale sammen til dig og din virksomhed.

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047