23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye I/O’er til fieldinstallation

Med den nye generation af Axioline E kommunikationsmoduler udvider Phoenix Contact sit program af I/O-systemer til field automation.

Med den nye generation af Axioline E kommunikationsmoduler udvider Phoenix Contact sit program af I/O-systemer til field automation. Komponenterne overholder både nuværende og fremtidige krav til fieldinstallation. 
 
Med kapslingsklasse IP65/IP67 og et helt lukket trykstøbt hus i zink er I/O modulerne designet til direkte anvendelse i en maskine i barske omgivelser. Programmet omfatter digitale indgangs- og udgangskomponenter samt IO-Link masters som Profinet komponenter. Alle komponenter har L-kodede stik til 2 x 16 A strømforsyning. Derudover suppleres programmet af en ny IO-Link I/O-boks med otte digitale indgange og otte digitale udgange samt en ny IO-Link I/O boks med fire analoge indgange til temperatursensorer.

Alle moduler i den nye generation tilbyder fleksibel fieldfortrådning med M12 skrueforbindelser eller den nye M12 push-pull lyntilslutningsteknologi. 
 
Mere information og produktliste

 

 
 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428

Kontaktperson

Dan Møller
Automation support
dmoeller@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.078