23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hils på servicetekniker Sebastian!

En medarbejderhistorie fra Geopal

Geopals servicetekniker Sebastian kunne for nyligt fejre 5 års dag hos os!

Sebastian blev ansat som servicetekniker i 2018 og har siden da foretaget utallige servicebesøg hos vores kunder på Sjælland.

Du kan måske genkende Sebastian? Det er ofte ham, som er med på billederne, når vi fortæller historier fra vores serviceteam - vi mistænker ham lidt for at være supermodel i hans fritid. Men han er nu en servicetekniker, og en rigtig god en af slagsen! Sebastian er uddannet elektriker og har flere års erfaring indenfor el med speciale i innovation og nytænkning.

Sebastian er tit på servicebesøg med de to garvede herrer, Leif og Jan – og Jan har faktisk kendt Sebastian hele hans liv! Vi synes, at Jan er heldig – for Sebastian er en superkollega, som altid er hjælpsom, sød og meget lattermild.

Sebastian synes heldigvis også, at hans kollegaer er søde: “Det bedste ved at arbejde i Geopal er alle mine gode kollegaer, og det, at vi altid hjælper hinanden. Derudover er jeg glad for den frihed, som vi har hos Geopal. Det skaber en god balance mellem arbejdslivet og privatlivet.”
Så har han nemlig kvalitetstid sammen med familien, og i weekenden kan du finde ham på fodboldbanen sammen med vennerne.

Vi ønsker Sebastian tillykke med de 5 år hos Geopal, og vi håber på 5x5 mere!

Sebastians historie er en del af vores serie om Geopals serviceteam. Du kan læse mere om vores serviceafdeling her.

Vil du også have Sebastian som kollega?
Så er du heldig! Vi søger nemlig en servicetekniker til vores serviceafdeling på Sjælland.
Læs annoncen og ansøg her.

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031