23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Keld H. Jørgensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup

Keld H. Jørgensen er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Ballerup-afdelingen.

Keld har en faglig baggrund som maskinarbejder forud for uddannelsen som maskintekniker med speciale i konstruktion fra Roskilde Tekniske Skole.

Han har mange års erfaring som international projektleder og produkt specialist samt Site Manager.

Fra tidligere ansættelser som Projektleder ved b.la. Alfa Laval og Gea Process Engineering har han arbejdet med detailprojektering, planlægning, underleverandør kontakt for udførelse af ferskvandsgeneratorer & bryggeri anlæg samt mælkepulver fabrikker herunder som produktspecialist for inddamper.

Han er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i projektteams, og at stå for koordinering af bl.a. stålkonstruktioner, rustfrie beholder, rør, pumper og ventiler samt proces beskrivelser for automations løsninger.

Som mangeårig frivillig leder, ansvarlig på b.la. Roskilde Festival har han meget stor erfaring med håndtering af myndigheder, sikkerhedsplaner, trafikafviklingsplaner og evakueringsplaner etc.

Som erfaren projektleder på tekniske projekter vil Keld styrke Adding Engineerings gruppe af projektledere, der hjælper firmaets mange kunder med at styre og gennemføre store og komplekse tekniske projekter.

Projektledelse udgør ca. halvdelen af Adding Engineerings aktiviteter, og projekterne gennemføres oftest i kundernes organisation. 

 

Kelds første opgave bliver en blanding af projektledelse og site management på en opgave på Novos site i Kalundborg. Her skal der installeres et stort energianlæg, hvor Kelds erfaring som site manager passer perfekt ift. at styre og koordinere ressourcer på byggepladsen og derved bidrage til at sikre fremdriften på vores kundes projekt. 

 

Spidskompetencer:

·        Interim ledelse

·        Projektledelse – international

·       Site Management – Arbejdsmiljøkoordinator (P+B) 

·        Leverandørhåndtering

·        Proces anlæg – food and beverage

·       Mekanisk design

·       Instrumentering

 

Vi byder velkommen til Keld H. Jørgensen ved Adding Engineering.

 

www.adding.dk

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.032