23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opgradering af "reserve buckling"- sprængplader udstyret med knife blade technology

De såkaldte 'reverse buckling'-sprængplader udstyret med knife blade technology blev udviklet af BS&B. Produktet blev navngivet RB-90 og er stadig tilgængeligt den dag i dag.

Udløber
26. februar 2027

Granzow A/S har et komplet sortiment af sprængplader fra BS&S.

RB-90 var den første reverse buckling disk og introducerede vigtige fordele i forhold til de konventionelle forward acting diske på det tidspunkt, fx: 

Højere driftstryk fra 80% til 90% af sprængtryk
Øget ydeevne under cykliske driftsforhold
Minimal fragmentering
Fuld vakuummodstand
Et bredere udvalg af sprængtryk
Efterhånden som teknologierne for reverse buckling disks udviklede sig, udviklede BS&B måder til at opnå alle disse fordele ved hjælp af forskellige åbningsteknikker, såsom præcise teknikker til scoring i stedet for knivblade.

Sprængplader og sprængpaneler udstyret med knife blade technology leverer fortsat løsninger når det gælder overtryk og vakuumaflastning, men de monterede knivblade, der sidder ved holderen, kræver regelmæssig eftersyn fordi:

  • Knivbladene skal være skarpe og uden skader
  • Knivbladene skal være rustfri
  • Knivbladene skal være fri for aflejringer m.m.

Ovennævnte punkter gør, at du som slutbruger ender med ekstra inspektions- og vedligeholdelsesopgaver for at sikre diskens ydeevne.

Netop derfor kan det være en ide at skifte over til sprængplader og sprængpaneler, der gør brug af alternative åbningsteknikker - fx scorelinjer, der giver dig en omkostningseffektiv opgraderingsmulighed i kraft af mindre vedligeholdelse. BS&Bs "Sta-Saf", der indeholder 11 reverse buckling sprængplader, giver dig præstationsforbedringer mht. både aflast areal såvel som designet af holderen.

Du kan læse mere om udvalget på granzow.dk

Har du en gammel sprængplade eller sprængpanel, så kan vi rådgive dig i opgradering af denne, og kan videre rådgive dig når det gælder sikkerhedsoptimering af hele dit system. Vi har mere end 85 års erfaring med at holde produktioner sikre på tværs af et væld af brancher.

Ring til os allerede i dag og hør, hvordan du potentielt kan minimere vedligeholdelsesopgaverne samtidig med du øger sikkerheden. 

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047