23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er I forberedt på sommervarmen?

Sommervarme medfører højere luftfugtighed, risiko for kondens, rust og fugtskader.

 ​​​​​​For at imødekomme jeres behov kan Munters levere alt fra enkle bærbare affugtere til helhedsløsninger, der omfatter affugtning, befugtning, varme, køling, ventilatorer, filtre, styrings- og kontroludstyr. 

Sommertilbud:
ComDry M160L og M210X

Affugtere / Små/mobile sorptionsaffugtereComDry M160L Sorptionsaffugter
ComDry-serien er en række sorptionsaffugtere med høj tørrekapacitet, høj pålidelighed og lavt energiforbrug. Det solide kabinet er fremragende til at modstå korrosion, og affugternes robusthed gør dem meget alsidige i en lang række anvendelser. De er også nemme at stable og transportere.
Munters ComDry-serien er specielt velegnet til restaureringsarbejde efter vand- og brandskader samt arkiver, vandværker og byggebranchen. ComDry-enheder kan også bruges til at reducere den relative luftfugtighed i lagerrum, kældre, arkiver og andre rum med begrænset plads.
ComDry M160L er udviklet til faste installationer i lukkede rum, uopvarmede kældre, eller hvor det er umuligt at få den våde luft ud af bygningen. Den luftafkølede kondensator afkøler den våde regenereringsluft til under dens dugpunkt ved hjælp af den omgivende luft. De opståede vanddråber opsamles i en drypbakke og drænes væk. Operationel fjernbetjening og/eller signaler letter driften og gør Munters ComDry M160L det perfekte valg til statiske konserveringsanvendelser.
MCC gør det muligt at overvåge og styre ComDry M160L fra en WEB-service.
Alle Munters affugtere er baseret på en rotorteknologi, der er specielt udviklet af Munters, og som leverer høj, fugtabsorberende kapacitet. Rotorens fleksible design og gode ydeevne betyder, at der næsten ingen grænser er for dens anvendelsesområder.

 

Munters A/S
Ryttermarken 2A
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89549418

Send til en kollega

0.05