23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høst de lavthængende CO2 besparelser med DVI's varmepumpeløsninger!

Har du behov for at reducere din virksomheds CO2 udledning? Nu er det blevet nemmere end nogensinde at vælge en energibesparende og miljøvenlig opvarmningsløsning takket være DVI. Lad os dykke ned i de spændende muligheder, der venter dig som erhvervsdrivende, så du nemmest muligt kan komme i mål med dine klimamål.

Hvis du har en erhvervsbygning, der stadig bruger gas eller andre fossile brændstoffer til opvarmning, står du over for en vigtig beslutning. DVI præsenterer to valgmuligheder inden for luft til vand varmepumpeløsninger, der kan sætte gang i din grønne omstilling.

Først og fremmest er der en 100% konvertering. Forestil dig, at den eksisterende fossildrevne varmekilde bliver erstattet af en topmoderne luft til vand varmepumpe, der leverer al den nødvendige energi. Denne løsning er perfekt til dig, der ønsker en fuldstændig elektrisk opvarmning og maksimal reduktion af CO2-udledningen. Ved at skifte til denne renere energikilde kan du virkelig gøre en forskel i kampen mod klimaforandringer.

Men måske er du interesseret i en mere fleksibel tilgang? Så er hybridløsningen noget for dig. Her installerer vi en luft til vand varmepumpe, samtidig med at den eksisterende varmekilde bevares som en supplerende kilde. Varmepumpen tager sig af hovedparten af energibehovet, mens den fossildrevne varmekilde træder til, når det er allerkoldest udenfor. En intelligent varmepumpestyring sørger for automatisk at supplere med olie, gas, biobrændsel eller elvarme via en varmeshunt. Denne hybridløsning kræver en lavere investering end den fulde elektriske løsning, men giver stadig betydelige CO2-reduktioner. Det er en win-win-situation for både miljøet og dit budget.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du se frem til en god investering. Ikke kun vil du opleve langsigtede energibesparelser og potentielle nedskæringer i driftsomkostninger, men du vil også gøre en positiv forskel for vores planet. 

Så hvad venter du på? Tiden er inde til at høste de lavthængende klimafrugter. Lad os sammen gøre en forskel og forme en lysere og grønnere fremtid for os alle. Kontakt os allerede i dag på tlf. 98355244 for en uforpligtende gennemgang af dine muligheder. 

 

DVI Energi A/S
Skørping Nord 4
9520 Skørping
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.031