23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Granzow A/S har åbent hele sommeren!

Granzow har åbent hele ferien. Trods det gode vejr, så holder vi stadig hjulene i gang hos Granzow A/S.

Udløber
4. juli 2027

Selvom solen skinner og feriestemningen er i luften, holder vi hjulene i gang hos Granzow A/S for at sikre, at dine behov bliver opfyldt. Vi vil gerne minde dig om, at vi har åbent hele sommerferien, så du kan fortsætte med at stole på os som din pålidelige partner.

Nyd den stille sommerperiode og gør brug af vores services nu hvor det er oplagt:

Få udført service på dit udstyr:
Hvorfor ikke udnytte den rolige tid til at få udført service på din kompressor eller vakuumpumpe? Vores erfarne serviceteknikere står klar til at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt. Få udført en grundig service og få tjekket for vigtige aspekter, som f.eks. olielækager.

Specialiseret værksted med in-house reparationer:
Vores højt specialiserede værksted er rustet til at håndtere enhver udfordring, uanset størrelse. Ved at vælge vores in-house reparationer kan du spare både tid og penge. Vi arbejder hurtigt og effektivt for at få din drift tilbage på sporet.

Akut døgnservice:
Vi ved, at nødsituationer kan opstå når som helst. Derfor har vi en akut døgnservice, der er tilgængelig uden for vores normale åbningstider.
Ring til os på 70132600, og vores serviceteknikere vil rykke ud for at hjælpe dig, uanset hvor i landet du befinder dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Åbningstider: Mandag til torsdag: 08:00 - 16:00 Fredag: 08:00 - 14:30 Døgnservice til rådighed uden for normale åbningstider.

På trods af sommerens fristelser er vi her for at sikre, at dine forretningsbehov bliver imødekommet. Så lad Granzow A/S være din stærke partner, selv i ferieperioden!

God sommer! Granzow A/S

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047