23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyet løsning til et midlertidigt projekt?

Geopal tilbyder både kundetilpassede løsninger samt leje og leasing af håndholdte og stationære detektorer.

Vores produktionsteam har for nylig samlet og kalibreret denne GPU-45A udstyret med 10 GJ-EX gasdetektorer, der er specialiseret i detektering af ethanol.

Ethanol, også kendt som alkohol, er en meget brandfarlig gas, der almindeligvis anvendes i destillerier og farmaceutiske produkter. Vores kunde havde brug for hjælp til at detektere ethanol, men kun til et midlertidigt projekt, så de har lejet denne mobile løsning.

Geopal tilbyder fleksible udlejningsløsninger for at imødekomme din virksomheds specifikke behov. Uanset om det drejer sig om et par uger eller et par måneder, har vi de perfekte håndholdte og stationære detektorer til rådighed.

Og der er mere endnu! Vi forstår, at enhver virksomhed har unikke gasrelaterede udfordringer. Derfor står vi altid til rådighed og lytter til dine behov og ønsker, så vi sammen kan skabe en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig og din virksomhed. Fra at identificere de rigtige gasser til at designe specifikke gasdetekteringssystemer - vi er her for at passe på jeres virksomhed, så du og dine kolleger kan arbejde sikkert og trygt - hver eneste dag!

Hvad er dit næste projekt? Kontakt os og lad vores eksperter skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.048