23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trådløs kommunikation med gasdetektorer

Nyt Bluetooth-modul.

Hver måned mødes alle Geopals serviceteknikere til planlægningsmøde, hvor de blandt andet planlægger næste måneds servicebesøg hos vores kunder og typisk gennemgår sikkerhedsgodkendelser, opdateringer og kurser.

Denne gang deltog vores dygtige ingeniør Gustav også. Han fortalte om et nyt Bluetooth-modul, som kan forbindes med vores gasdetektorer som GP-SA-2, GP-SA og GP-SB.

Vores Bluetooth-modul er specielt designet til at lette arbejdet for vores serviceteknikere, når de kalibrerer og aflæser data fra gasdetektorer, der er placeret på vanskelige eller svært tilgængelige steder. Dette innovative modul giver mulighed for trådløs kommunikation mellem gasdetektoren og en smartphone eller bærbar, som er udstyret med en tilhørende applikation.

Med Bluetooth-modulet kan vores serviceteknikere nemt oprette forbindelse til gasdetektoren uden at skulle tilslutte fysiske kabler eller være i umiddelbar nærhed af enheden. De kan blot bruge deres mobile enhed til at oprette forbindelse via Bluetooth og få adgang til gasdetektorens indstillinger og data i realtid.
På denne måde kan de nemt foretage en kalibrering hos vores kunder, som har gasdetektorerne placeret på svært tilgængelige steder og sikre, at gasdetektoren detekterer for det den skal, og at den giver alarm ved ønsket koncentration.

Ved at benytte sig af vores Bluetooth-modul kan vores serviceteknikere spare tid og minimere besvær, når de er ude på serviceopgaver. Det er alfa omega for os, at vi kan yde den bedste service til vore kunder, og derfor bestræber vi os hele tiden på at effektivisere - og gøre det endnu nemmere for dig at være kunde hos os!

Husk at vores serviceteknikere er jævnt fordelt i Danmark, og vi tilbyder derfor landsdækkende, hurtig og fleksibel service, og vi har både serviceafdeling i Vedbæk og i Vejle.

Læs mere om vores serviceafdeling her.

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031