23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hashøj Biogas får nyt gasmotoranlæg

Krebs A/S har leveret og installeret gasmotoranlæg til Hashøj Biogas i Slagelse. Anlægget består af en 2.000 KW gasmotor, som er drevet af biogas.  

Med leveringen af et gasmotoranlæg drevet af biogas bidrager Krebs A/S nu også til den grønne omstilling i Slagelse. Hashøj Biogas på Vestsjælland har i mere end 28 år produceret biogas, og med installationen af et gasmotoranlæg er der taget et vigtigt skridt i en mere bæredygtig retning. 

Projektet bidrager til at reducere fossile brændsler, og det er en omstilling, som flere og flere ældre biogasanlæg er i gang med for tiden. Dermed kommer mange biogasanlæg i fremtiden til at producere grøn strøm til forbrugerne. Implementeringen af gasmotoranlægget til Hashøj Biogas giver dermed et skub i den grønne retning. 


Biogas med markante fordele

Biogas er som bekendt generelt et vigtigt led i den grønne omstilling, da biogas er grøn energi med markante fordele. Med cirkulær økonomi og afledte værdier udgør biogas en vigtig del i et fremtidigt fossilfrit energisystem.

Den CO2-netutrale biogas, som kommer fra madaffald og andet organisk materiale, kan bruges til opvarmning eller til at lave strøm. Gassen skal fremadrettet opgraderes til naturgaskvalitet og indleveres til naturgasnettet.

Vi er glade for, at vi er blevet valgt til at levere anlægget i totalentreprise, inkl. bygning, akkumuleringstank, skorsten og 10 KV koblingsanlæg.

Motoren er leveret af Jenbacher, Østrig.

Krebs A/S
Svendborgvej 21
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39715775

Kontaktperson

MK
Morten Krebs
Indehaver
mkc@krebs-as.dk

Send til en kollega

0.047