23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Engineer Mads Gram Bilde hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Mads Gram Bilde er tiltrådt i en stilling som Projektingeniør og bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Mads er uddannet civil ingeniør i energiteknik med specialisering i mekatronisk regulerings teknik fra Aalborg Universitet.

Han kommer fra en stilling som R&D ingeniør ved Danfoil, som producerer marksprøjter. Her har han været hovedansvarlig for al regulering af hydraulik- og væskestyring, foruden at være hovedansvarlig for opdatering/vedligehold og udvikling af ny software til sprøjternes PLC.

I forbindelse med forskellige projekter hos Danfoil har Mads også stået for instrumentering af diverse sensorer (ultralyd, tryk og induktive) på sprøjterne, samt indhentning af tilbud.

Generelt har han haft fokus på mekanisk design, programmering, test og implementering af nye løsninger og input/output relations.

Han har arbejdet med CANbus protokoller samt ISObus i forbindelse med flere forskellige projekter, og har derfor god erfaring i at få forskellige systemer til at samarbejde.

Mads er vant til kontakt med slutkunderne, og er vant til i samarbejde at finde frem til de bedste produktløsninger.

Mads vil styrke virksomhedens kompetencer inden for design, modellering, analyse, kontrol, instrumentering og implementering af mekatroniske systemer.

Han er vant til som hovedansvarlig for styring/programmering at arbejde med projekter af forskellig karakter, og er derfor altid frisk på at finde nye løsninger.

 

Spidskompetencer:

·         Reguleringsteknik 

·         Hydrauliske systemer 

·         Automation 

·         Væskestyring 

·         Systemkommunikation 

·         Programmering af PLC 

·         Modellering af mekatroniske systemer 

 

Vi byder velkommen til Mads Gram Bilde ved Adding Engineering.

 

www.adding.dk

 

 

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.031