23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DVI Energi indtager nye, bæredygtige produktionsfaciliteter i Gammel Skørping

DVI har spændende nyheder til vores kunder og samarbejdspartnere. Fra den 1. oktober 2023 vil vi indtage vores helt nye produktionsfaciliteter, der strækker dig over imponerende 4.500 kvadratmeter!

Men frygt ej, vi flytter ikke langt fra vores nuværende lokation i Sørup. Vores nye placering er på Skørping Nord 4, og her vil vi fortsætte vores mission om at gøre det nemt for jer at vælge bæredygtige løsninger.

Vi har store planer om en omfattende renovering for at sikre, at alle vores faciliteter matcher vores høje ambitioner for kvalitet og bæredygtighed. Som en del af vores dedikation til gennemsigtighed og samarbejde, vil DVI åbne dørene for installatører, private forbrugere og alle, der har en interesse i varmepumper og bæredygtig energi.

Det betyder, at I er hjerteligt velkomne til flere besøg på vores topmoderne produktionsanlæg i Gammel Skørping. Her vil I få mulighed for at se, hvordan vores bæredygtige varmepumper bliver til virkelighed. I vil få et dybere indblik i vores innovative produktionsprocesser og den teknologi, der driver vores bæredygtige løsninger. Derudover vil I lære mere om, hvordan I kan træffe grønnere valg for jeres energibehov og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Så lad os sammen fortsætte vores rejse mod en grønnere fremtid!

 

 

DVI Energi A/S
Skørping Nord 4
9520 Skørping
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.047