23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mekaniske akseltætninger fra Italienske Roten®.

Mekaniske akseltætninger skal forhindre udsivning eller indtrængning af væsker, gasser og fremmedlegemer ved roterende aksler i f.eks. pumper, røreværker og turbiner.

Løwener kan levere standardtætninger i mange forskellige indbygningsmål og materialer til applikationer fra vandpumper til fødevaretætninger, herunder sterile tætninger, tætninger til højtryk og dobbelttætninger til for eksempel aggressive væsker.

Roten® mekanisk akseltætning type 2

Type 2 akseltætning giver mange muligheder for sammensætning af komponenter af forskelligt materiale, der gør det muligt at den kan tilpasses til at blive anvendt inden for forskellige typer af applikationer heriblandt vand, fødevarer og kemiske produkter.

Tekniske specifikationer for type 2:
Tryk: 16 bar.
Temperatur: -35 - 180°C.
Hastighed: 15 m/s.

Roten® Mekanisk akseltætning type 3

Er en mekanisk akseltætning som er af metalliske dele i rustfri stål, og pakninger som kan levers i forskellige slags elastomer. Derudover er denne type akseltætning lavet med Keramisk-karbon som gør at type 3 kan bruges inden for en lang række af applikationer også med urene væsker.

Denne type akseltætning kan bruges inden for de fleste opløsningsmidler, farmaceutiske og kemiske produkter ved høje temperaturer.
 
Tekniske specifikationer for type 3:
Akseldiametre: fra 10 – 50 mm.
Tryk: 16 bar.
Temperaturer: -35 - 180°C.
Hastighed: 15 m/s.

Læs mere om Roten® mekaniske akseltætninger HER.

For mere information kontakt:
Anja Bidstrup på mobil nr.: 43 200 353. eller send en e-mail på ab@loewener.dk

LØWENER Industri ApS
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43533584

Kontaktperson

AB
Anja Bidstrup
ab@loewener.dk

Send til en kollega

0.048