23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Termovejen

En vej som udnytter jorden samt regnvand og spildevand som energikilde, og dermed leverer miljøvenlig varme og køling til forbrugerne

Termovejen sikrer også boligerne mod oversvømmelse. Og så leverer den lokal, støjfri og effektiv energi via jorden under vores fødder – ikke gennem rørledninger fra Rusland eller med importeret træflis. Det giver tryghed, komfort og god samvittighed,” siger Søren Erbs Poulsen, forskningsleder for program for energi og klima i forskningscentret.

Foruden VIA University College og Hedensted Kommune er samarbejdspartnerne bag termovejen Løsning Fjernvarme, Hedensted Spildevand A/S, NCC, Energy Machines™, PlanEnergi og GeoDrilling, Land & Plan A/S samt HTN Entreprenør har bidraget med anlæggelsen af termovejen.

Projektet er støttet af EUDP - Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram, som er en offentlig tilskudsordning, der arbejder for at reducere afhængigheden af fossile brændsler og øge forsyningssikkerheden. Ligeledes har virksomheden Kamstrup ydet støtte.

Første spadestik til klimatiltag i verdensklasse

 

GeoDrilling ApS
Engsøparken 231
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32840191

Kontaktperson

SA
Søren Andersen
sa@geodrilling.dk

Send til en kollega

0.047