23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch introducerer ny generation af små MINK vakuumpumper

Busch Vacuum Solutions introducerer nye MINK MM Tørtløbende klovakuumpumper. Den nye generation udmærker sig ved minimale driftsomkostninger, lavt energiforbrug og reduceret CO2-aftryk gennem reduceret behov for råmaterialer. De har et tredelt kabinet for hurtigere og nemmere vedligeholdelse og et specielt olieaftapningsværktøj. De nye kompakte MINK MM'er er 15% lettere end deres forgængere og fås også som Aqua-versioner eller med et IoT-kit. De kan f.eks. anvendes inden for det medicinske område og fødevareindustrien, til vakuumpakning og pneumatisk transport samt i maskinbygning, træbearbejdning og plastindustrien.

Lettere og mere effektive pumper

De nye MINK MM 0182 / 0142 / 0104 / 0084 A er forbedrede versioner af den anerkendte MINK MM 1142 / 1102 /1144 / 1104 BV. Selvom de er ca. 15 % lettere i vægt, er de lige så robuste og har samme ydeevne som deres forgængere. Da tilslutningerne også er de samme steder, kan den nye vakuumpumpe nemt erstatte de ældre versioner 1:1, selv i vakuumsystemer. 

Takket være den anerkendte tør-drift og berøringsfri vakuumteknologi er de nye MINK MM'er særligt effektive og næsten vedligeholdelsesfri. Ikke desto mindre giver den nye vakuumpumpes nydesignede tredelte kabinet nemmere adgang til service og vedligeholdelse, hvilket er særligt hurtigt og effektivt. Desuden er drænet af olien optimeret. Et specielt olieaftapningsværktøj forhindrer, at der løber olie ind i kabinettet, når olien drænes.

Avancerede funktioner til diverse anvendelser

Vakuumpumperne er velegnede til en lang række anvendelser i fødevareindustrien, hospitaler og sundhedsfaciliteter samt i træbearbejdning til fastspænding på CNC-routere, men også i mange andre brancher, der ønsker at forbedre deres processer og reducere deres energiomkostninger. 

De nye MINK MM 0182 A og MINK MM 0142 A er designet til anvendelser i det grove vakuumområde med et reduceret slutvakuum på op til 40 hPa (mbar), mens de nye MINK MM 0104 A og MM 0084 A er designet til et vakuumniveau på op til 60 hPa (mbar). 

Vakuumpumperne kan leveres med et indsugningsfilter eller vakuumreguleringsventil og kan eftermonteres med IoT-kitet fra Busch til overvågning. Til anvendelser i fugtige miljøer fås de nye vakuumpumper også i Aqua-versioner med en korrosionsbestandig Aqua-coating. Disse kan udstyres med et specielt filter og et dræn til kondens. 


Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047