23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Walter Gevindtappe - Innovativ specialisering i J-profiler

Walter introducerer gevindtappe til luftfartsindustrien, designet specifikt til J-profiler. Disse gevindtappe er yderst stabile og sikrer en høj grad af procespålidelighed.

Udløber
31. december 2024

Serien inkluderer:

1.       Paradur® Ti Plus: Til bearbejdning af titanium med stabile skærekant, lang værktøjslevetid og fremragende gevindkvalitet.
2.       Paradur® Ni 10: Til nikkelbaserede legeringer, sikrer omkostningseffektiv og pålidelig bearbejdning af svært bearbejdelige materialer.
3.       Prototex TiNi Plus: Til universel bearbejdning af udfordrende titanium- og nikkellegeringer med ét enkelt værktøj.
4.       TC630 Supreme: Til bundhul- og gennemgående gevind, imponerer med fleksible spændemuligheder og et bredt sortiment.

Gevindværktøjer fra Walter

Uanset om det drejer sig om gevindtapning, gevindformning, gevindfræsning eller gevinddrejning, har Walter udviklet de mest omkostningseffektive løsninger for alle standardgevind fremstillingsprocesser. 

Værktøjernes høje kvalitet sikrer ekstremt høj produktivitet, procespålidelighed og omkostningseffektivitet i alle anvendelser.

Med Walters gevindværktøjer kan du regne med den perfekte dimensionsstabilitet og omkostningseffektivitet, også når det gælder gevindtapning, gevindformning og gevindfræsning.

 

Om Walter Tools:
Walter er en globalt førende virksomhed i metalbearbejdning, der tilbyder specialiserede løsninger og et bredt sortiment af præcisionsværktøjer til fræsning, drejning, boring og gevindskæring. Virksomheden udvikler skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med sine kunder inden for luftfart, bilindustri, energi og generel maskinteknik.

Du kan læse mere om vores forretningsområde Produktion, om Walters brede sortiment af spåntagende værktøjer og om AVN Teknik  >  Klik lige her

AVN Teknik er din stærke partner, når du skal vælge det rigtige produktionsværktøj
Vi ved, at med de rigtige spåntagende værktøjer kan du reducere omkostningerne i produktionen. 
Vi har stor viden inden for spåntagende værktøjer til drejning, fræsning, gevind m.m. og er klar til også at rådgive dig. 

Fra vores afdelinger i Brøndby, Silkeborg og Esbjerg hjælper vi med alt indenfor produktionsteknik, holdende- og spåntagende værktøjer. 

På vores store lager i Brøndby har vi mere end 30.000 varer på lager og  vi sender fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl. 14:30

Kontakt AVN Teknik med din forespørgsel:
+45 70 20 04 11 eller på mail: avn.teknik@avn.dk

Lær os bedre at kende
AVN Teknik er en del af AVN Gruppen. Vi er en stærk leverandør til industrien:

• Rådgivning, service og innovative tekniske løsninger
• Hydraulik, systemer, service, reparation og komponenter
• Centralsmøring, dosering og filtrering
• Værktøj, slib, montage, produktion og automationsteknik
• Pladebearbejdningsmaskiner og laserteknik

we know how

Du kan læse meget mere her

Følg AVN Gruppen på LinkedIn
Du kan også lære AVN Gruppen bedre at kende ved at følge os på LinkedIn 

 

 

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Kontaktperson

Kristina Egholm Larsen
Marketing projektleder
+45 70 20 04 11 kel@avn.dk

Send til en kollega

0.031