23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivt og tydeligt arrangerede arbejdspladser til montage

Effektiv ledningsforberedelse og fortrådning med ny ledningsholder, clipx Wire brake, der er udviklet til optimering af kabelorganisering.

Den nye ledningsholder, clipx Wire brake fra Phoenix Contact muliggør effektiv ledningsforberedelse og fortrådning. Den er specielt udviklet til optimering af kabelorganisering og til at gøre manuelle arbejdsstationer mere overskuelige.

Clipx wire brake anvendes til strukturering af ledere i tværsnitsområdet fra 0,5 til 6 mm2. Håndtering og organisering under lederforberedelse og fortrådning gøres væsentligt nemmere. Ledningsholderen kan monteres på en NS 35 DIN-skinne eller skrues fast på en montageplade med en udvendig sekskantskrue (nøglebredde 8). Det giver derfor en fleksibel, men stabil fastgørelse.

Lederne føres igennem ledningsholderen og kan ikke glide tilbage gennem lamellerne. Ledningsholderen kan opmærkes med UCT-TM 6 og UC-TM 6 mærkningsmateriale. Det gør den parallelle behandling af forskellige ledertværsnit mere transparent og forebygger forveksling med lignende tværsnit. Den strukturerede organisering og positionering gør produktionstiden kortere, og tiden til at lede efter samt tilgå produkter i produktionen reduceres.

Mere om klargøring af materialer

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Peer Lensbak
Head of Product Management
plensbak@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.031