23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 AI-tips til fremtidens HR-Manager

Kunstig intelligens (AI) kan transformere HR-branchen fundamentalt. Fra automatisering af rekrutteringsprocesser til forudsigelse af medarbejderadfærd, åbner AI op for nye muligheder, der kan gøre HR-arbejdet mere effektivt og datadrevet - i hvert fald ifølge AI. Her er fem tips til, hvordan AI kan revolutionere din HR-strategi.

AI er efterhånden blevet allemandseje, men hvad kan den nye teknologi komme til at betyde for dig, der er HR-Manager? Det satte kursus- og konferencevirksomheden Nohrcon sig for at undersøge med ChatGPT som alvidende orakel.

 

Her får du derfor 5 tips til, hvordan AI kan benyttes af fremtidens HR-Manager:
 

  1. Automatiseret rekruttering
    AI kan analysere CV’er og ansøgninger hurtigere og mere præcist end mennesker, hvilket sikrer en mere effektiv udvælgelsesproces og reducerer bias.
     
  2. Forudsigende analyse
    Brug AI til at forudsige medarbejderpræstationer og identificere potentielle problemer såsom høj risiko for afgang, så du kan tage proaktive skridt.
     
  3. Personlig udvikling
    AI-baserede læringsplatforme kan skabe skræddersyede uddannelsesprogrammer for medarbejdere baseret på deres individuelle behov og præstationer.
     
  4. Chatbots til medarbejderservice
    Implementér AI-drevne chatbots til at besvare HR-relaterede spørgsmål, håndtere forespørgsler og guide medarbejdere gennem processer som onboarding og fordelingsvalg.
     
  5. Dataanalyse for diversitet og inklusion
    AI kan analysere diversitetsdata og hjælpe med at udvikle strategier for at skabe en mere inkluderende arbejdsplads ved at identificere og afhjælpe bias i HR-processer.
     

 

Som en lille bonus får du også lige 5 tips fra Nohrcon – relateret til dem herover – som kan hjælpe dig videre:
 

  1. Bliv certificeret AI-manager
    Tjaa, det giver vel næsten sig selv, at vores nye Certificering i AI-Management er det oplagte valg, hvis du gerne vil have bedre styr på de tilgængelige værktøjer og den bedste strategi for at lykkes med AI-implementering i lige præcis din virksomhed.
     
  2. Forecast and demand planning
    Selvom du kan bruge AI til forudsigende analyse, så er der også andre og mere gennemprøvede værktøjer til formålet. Bare vent og se, når Nikolaj Vestergaard Nielsen fra Implement Consulting Group først går i gang på dette spændende kursus!
     
  3. Interne kurser målrettet jeres behov
    Skræddersyede uddannelsesprogrammer til personlig udvikling er ikke kun forbeholdt AI. Nohrcon tilbyder naturligvis også at designe et specifikt uddannelsesforløb eller kursus med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer og behov.
     
  4. Hiv fat i en medarbejder
    Nohrcons chatbot er (endnu) ikke drevet af AI, men vi undersøger faktisk muligheden. I mellemtiden kan du fange et helt normalt menneske via telefon, mail eller chat, som helt sikkert ved en masse om vores kurser og konferencer.
     
  5. Auditoruddannelse i universelt design
    En inkluderende arbejdsplads handler ikke kun om hvilken kultur, I har i jeres virksomhed, eller om I har (ubevidste) bias i HR-processer. Det handler i høj grad også om de faciliteter, I tilbyder medarbejderne – både inde og ude. Det kan I blive klogere på med Nohrcons nye uddannelse.

 

Vi håber du kan bruge de 5 + 5 tips til noget – og at vi ser enten dig eller dine kolleger på et af vores mange arrangementer!

 

Om Nohrcon:

Vi bygger bro mellem viden og praksis! Vi er specialister i at afholde arrangementer om især Udbud og Byggeri. Hvert år afholder vi hundredvis af kurser og konferencer fordelt over Norden. 

 

Billedet øverst: Genereret af AI

(Og ja, der mangler vist et par skærme 😅)

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062