23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Induflex A/S baner vejen for bæredygtighed med energibesparelser og CO2-reduktion

Induflex A/S har taget et markant skridt mod en grønnere fremtid ved at omdanne deres varmeforsyningssystem fra naturgas til varmepumpe. Denne ændring har ikke kun resulteret i betydelige energibesparelser, men også i en markant reduktion af virksomhedens CO2-udslip.

I en tid, hvor klimaforandringer og bæredygtighed står højt på dagsordenen, viser Induflex A/S, hvordan erhvervslivet kan tage ansvar og bidrage til en grønnere fremtid. Ved at omdanne deres varmeforsyningssystem fra naturgas til varmepumpe har virksomheden ikke kun skabt økonomiske fordele, men også gjort en stor indsats for miljøet.

Den nylige konvertering til en varmepumpe har medført en imponerende årlig energibesparelse på 50.000 kWh. Dette er en betydelig reduktion i energiforbruget, som også har en positiv indvirkning på virksomhedens driftsomkostninger. Samtidig har denne ændring resulteret i en årlig reduktion af CO2-udslippet på hele 65.595 kg, hvilket bidrager væsentligt til at mindske virksomhedens samlede miljøpåvirkning.

Induflex’ overgang til varmepumpe viser, hvordan erhvervsløsninger kan være både økonomisk fordelagtige og miljømæssigt bæredygtige. Virksomheden er et lysende eksempel på, hvordan investering i grøn teknologi kan betale sig på flere fronter. Energibesparelser og reduceret CO2-udslip er ikke kun godt for miljøet, men også for virksomhedens bundlinje.

Denne indsats er ikke kun en sejr for Induflex, men også en opfordring til andre virksomheder om at følge trop. Ved at tage ansvar og implementere bæredygtige løsninger kan erhvervslivet spille en afgørende rolle i kampen mod klimaforandringer. Induflex har vist, at det er muligt at opnå store resultater med de rette investeringer og en klar strategi for bæredygtighed.

Induflex’ transition til en mere bæredygtig varmeforsyning er et inspirerende eksempel for andre virksomheder, der ønsker at tage del i den grønne omstilling og høste fordelene ved energibesparelser og reduceret CO2-udslip.

Kontakt DVI Energi for mere information: hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan din virksomhed kan drage fordel af lignende energibesparende og miljøvenlige løsninger, er du velkommen til at kontakte os på 98355244 eller via info@dvienergi.com.

DVI Energi A/S
Skørping Nord 4
9520 Skørping
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047
P nummer: 1013406924

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.047