23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din pris stiger til konferencen Biobaserede Byggematerialer stiger fredag!

Interessen for biobaserede byggematerialer stiger kraftigt, og mere end 100 deltagere har allerede tilmeldt sig konferencen Biobaserede Byggematerialer, som finder sted den 21. og 22. august 2024. Konferencen byder på et omfattende program med temaer som lavemissionsbyggeri, arealanvendelse og produktion af bæredygtige materialer. Lige nu kan du spare 500 kr. på din tilmelding! 

For fjerde år i træk sætter Building Green fokus på de biobaserede materialer og inviterer branchen til at mødes og diskutere, hvordan vi kan få endnu mere biogent byggeri i den danske branche og bidrage til at sænke byggeriets klima- og miljøaftryk på konferencen Biobaserede Byggematerialer den 21. & 22. august. I år præsenterer vi vores mest ambitiøse program til dato, med talere fra fem lande og repræsentanter fra mange forskellige led af værdikæden. Omstillingen er ikke noget, man kan gøre alene, og derfor er det vigtigt at mødes på tværs af siloer, og lade sig inspirere af, hvordan man griber udfordringerne an på tværs af grænser. 

Du får tasken fyldt op med gode argumenter for det biobaserede byggeri, som du kan bruge overfor kunder, bygherrer og samarbejdspartnere. Få en masse konkrete eksempler på potentialerne i biogent byggeri og arkitektur og lad dig inspirere af nogle af de førende på området herhjemme og internationalt. Du får også sat fokus på nogle af de udfordringer, der er særligt omkring produktionen af materialerne. Hvis vi skal omstille hele byggebranchen til at bruge andre materialer, kræver det, at materialerne er tilgængelige, og det vil kræve en større omlægning af den måde, vi i Danmark bruger vores arealer på. Kan vi få arealkabalen til at gå op, så vi både tilgodeser byggeriets behov, gør det muligt at løfte de øvrige opgaver, landskabet skal udfylde, i form af landbrug, infrastruktur, energiproduktion osv., og samtidig bruger arealerne på en måde, der er skånsom overfor miljø og biodiversitet?

Prisen for at deltage i konferencen stiger snart, så det er nu, du skal sikre dig din billet til en lavere pris med det aktuelle særtilbud. Med over 100 tilmeldte er interessen stor, og du vil få mulighed for at netværke med nogle af de førende aktører inden for biobaserede byggematerialer.

Tilmeld dig nu og spar 500kr. på din tilmelding. 

For mere information og tilmelding, besøg konferencens hjemmeside her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.062