23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Toughbook 40 bringer AI til servicemedarbejdere på farten

Den nyeste version af Panasonic TOUGHBOOK 40 gør serviceteknikere på farten mindre afhængig af en stabil internetforbindelse som følge af en række AI-funktioner.

Panasonic Connect har annonceret den første Toughbook, der bringer AI-behandling til kanten, med TOUGHBOOK 40mk2 med Intel® AI Boost neural processing unit (NPU), hvilket øger effektiviteten og nøjagtigheden betydeligt for mobile medarbejdere på tværs af brancher. De selvstændige AI-funktioner - som ikke kræver netværksforbindelse - er den næste bølge af produktivitetsforbedringer ved at hjælpe med at analysere fejl, give oplysninger og udføre administrative opgaver hurtigere.

AI-funktioner, der understøttes af forbedret grafikydeevne
Den nye 14" TOUGHBOOK 40 er en af de første robuste bærbare computere, der bruger Windows 11 Pro, og den bruger Intel® Core™ Ultra 5-processor 135H (med Intel vPro-teknologi®). For dem, der kræver uovertruffen ydeevne til de mest krævende programmer, giver den valgfri nye Intel® Core™ Ultra7-processor 165H (med Intel vPro-teknologi®) et ekstra boost i computerkraft.

Begge processorer har et dedikeret AI-chipsæt, der gør det muligt at indsamle, lagre og analysere data ved hjælp af kunstig intelligens uden at uploade og downloade data via en forbindelse til skyen – og uden at påvirke enhedens samlede ydeevne og processorkraft. Dette er især nyttigt for servicemedarbejdere i marken og militært personel - især dem, der inspicerer udstyr på fjerntliggende steder, hvor der måske ikke er adgang til en mobil eller trådløs forbindelse - som kan bruge AI til at øge effektiviteten og reducere menneskelige fejl i dataindsamlingen.

For eksempel kan medarbejdere i marken, der har adgang til ledningsdiagrammer på deres enhed, kombinere AI-aktiveret computervisionsteknologi med enhedens kamera for at vise præcis, hvor kabelforbindelserne skal være. Derudover kan AI-processorer bruges til automatisk at generere inspektionsrapporter, hvilket sparer betydelig administrativ tid og ressourcer i marken.

TOUGHBOOK 40mk2's Intel® Core™ Ultra 5-processor 135H har Intel® Arc™-grafikprocessor*, som leverer overlegen grafikydelse og gør det muligt at vise AI-genererede billeder tydeligt.

»Den første Toughbook-laptop nogensinde med avancerede AI-behandlingsfunktioner er en game changer på markedet for robuste enheder. På fjerntliggende steder behøver medarbejderne ikke længere at være afhængige af en pålidelig internetforbindelse for at drage fordel af AI's uendelige muligheder. Med Panasonics seneste forskning, der viser, at computer vision-teknologi vil øge produktiviteten med 42% i løbet af de næste tre år, har servicemedarbejdere i marken nu en fremtidssikret enhed, der ikke går på kompromis med ydeevne eller tilslutningsmuligheder,« siger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Connect.  

Fremtidssikrede tilslutningsmuligheder
TOUGHBOOK 40mk2 er mere opkoblet end nogensinde før, da den er en af de første robuste bærbare computere med den nyeste Intel® Wi-Fi 7 BE200-specifikation. De højere forbindelseshastigheder (op til 5,8 Gbps og mere end 2 gange sammenlignet med Wi-Fi 6E) og ultralav latenstid gør det muligt for feltarbejdere at drage fordel af pålidelig, superhurtig dataoverførsel, når de kommer tilbage til kontoret eller basen.

For dem, der arbejder på virkelig fjerntliggende steder, har den nye TOUGHBOOK 40-version 4G- og 5G-forbindelse med valgfri eSIM-understøttelse, hvilket giver pålidelig forbindelse overalt.

Markedsledende robusthed og modularitet
TOUGHBOOK 40mk2 byder på markedsledende robusthed og modularitet, hvilket giver den moderne mobile medarbejder en afbalanceret løsning, uanset opgave, anvendelse og miljø.

Den nye TOUGHBOOK 40 er IP66-klassificeret** for vand- og støvbestandighed og kan uden problemer fungere i temperaturer mellem -29 °C og +63 °C**, hvilket sikrer, at produktiviteten ikke påvirkes.  Ud over et udskifteligt batteri, lagerplads og RAM har 40mk2 fire ekstra udvidelsesområder, hvilket giver maksimal fleksibilitet.
Den øgede grafikydeevne og AI-aktiverede kantbehandling kompromitterer ikke Toughbook 40mk2's batteriydelse. 40mk2 kan klare op til 12 timer (MobileMark 25) på en enkelt opladning, hvilket giver den moderne medarbejdere ro i sindet, når de bruger strømkrævende programmer.  

TOUGHBOOK 40mk2 lanceres i 2. kvartal 2024.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047