23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geopal på Mission i Sverige

To af Geopals serviceteknikere har for nylig rejst til Sverige for at teste og kalibrere GP-NOVA gasdetektorer, der sikrer pålidelig detektering af brint, ilt og nitrogen.

For nylig rejste to af Geopals dedikerede serviceteknikere, Lasse og Bo, til Sverige for at udføre et omfattende serviceeftersyn for en af vores værdsatte kunder.

Deres mission var at teste og kalibrere GP-NOVA gasdetektorer på stedet til detektering af brint, oxygen og nitrogen. Under besøget udførte Lasse og Bo grundige tests under forskellige forhold og finjusterede sensorerne for at garantere optimal ydeevne.

Hos Geopal er vi forpligtede til at levere enestående service og ekspertise, uanset hvor vores kunder opererer. Med partnere over hele verden, hvad enten du er i Sverige eller andre steder, kan du stole på, at vi leverer pålidelige gasdetekteringsløsninger og udførlige serviceeftersyn.

Hvis du er baseret i Sverige og har brug for ekspertise inden for gasdetekteringsløsninger eller ønsker et servicebesøg, bedes du kontakte vores svensktalende ekspert, Henrik Schou.

Vi er her for dig og din virksomhed – når som helst, hvor som helst.

Kontakt Geopal her.

Vi hörs!

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047