23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan du genfylde din gasflaske?

Vidste du, at kalibreringsgas kan spille en afgørende rolle for din og dine kollegaers sikkerhed?

"Kan jeg genfylde min gasflaske?"

Dette er et af de oftest stillede spørgsmål, vi hos Geopal modtager, og desværre er svaret nej. Vores gasflasker kan ikke genfyldes. Når flasken er tom (ingen tryk tilbage), bør den punkteres og derefter bortskaffes på genbrugspladsen.

Kalibreringsgas spiller en afgørende rolle i at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af gasdetekteringssudstyr. Læs videre for at lære mere om kalibreringsgas og dens betydning for at opretholde sikkerhed og præcision i gasdetektering:

  • Hvad er kalibreringsgas?

Kalibreringsgas er en testgas eller gasblanding, der bruges til at kalibrere analytiske instrumenter som din gasdetektor. Disse gasser er nøje sammensat for at opfylde de specifikke krav til de gasdetekteringsenheder, de bruges med.

  • Hvorfor er kalibrering vigtigt?

Regelmæssig kalibrering af gasdetekteringsudstyr er afgørende for at sikre nøjagtige målinger og korrekt funktion. Over tid kan sensorer nemlig afvige, hvilket kan føre til unøjagtige målinger, der kompromitterer sikkerheden.

  • Hvad gør kalibrering?

Kalibrering af gasdetekteringsudstyr verificerer sensorens nøjagtighed og sikrer, at målingerne er præcise. Det er også vigtigt for at opretholde overholdelse af sikkerhedsregler og industristandarder samt beskytte dig og dine medarbejdere samt arbejdsmiljøet mod farlige gasudslip.

  • Typer af kalibreringsgas

Enkelt gas: Bruges til detektorer, der overvåger én type gas, såsom brint, ilt eller kvælstof.

Blandet gas: Kombinerer flere gasser i specifikke forhold til detektorer, der overvåger flere gasser samtidig.

  • Sikker arbejdsplads

Selvom vores gasflasker ikke er genopfyldelige, er de designet til præcis kalibrering af dine gasdetekteringsbehov. Regelmæssig brug sikrer, at dit udstyr forbliver nøjagtigt og i overensstemmelse med standarder, hvilket beskytter din arbejdsplads og dine medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for kalibrering af dit udstyr, så tøv ikke med at kontakte os.

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031