23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præcis og smidig skæring i hård plast

Mens du har holdt sommerferie, har Betech oprustet maskinparken. Nu kan du få skåret produkter i hårdere, tykkere og tungere materialer som fx akryl og polycarbonat. Ja, faktisk er den ny skæremaskine så stærk, at den også skærer materialer med metalindlæg.

Udløber
5. august 2029

Den nye amerikanske Colex flatbed cutter er udstyret med et Heavy Duty skærehoved og fræseenhed. Den kan både skære med trækkniv og oscillerende kniv, hvilket betyder, at den både skærer flotte, lige snit og mere detaljerede udskæringer med stor præcision. I kombination med en relativt stor brohøjde muliggør det forarbejdning af plader op til 60 mm tykkelse, afhængigt af materialets beskaffenhed. Skæring i fx hård plast er lettere end nogensinde.

Nye muligheder til dit design

Colex-maskinens kombination af kniv og fræser åbner for helt nye muligheder på dit produkt. Det giver nemlig mulighed for meget præcise snit og skrå detaljer, hvilket er en fordel, når du har brug for et mere avanceret design. 

Godt for arbejdsmiljøet

Desuden er det godt for både miljøet og arbejdsmiljøet på fabrikken: Når huller og udskæringer fræses, bliver spildmaterialet automatisk suget op som ’spåner’.  Ved skæring opstår større brikker, som skal opsamles manuelt. Det letter på arbejdsmiljøet, når der fræses, og det er også nemmere at affaldshåndtere spånerne.

 

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Benny Callesen
Key Account Manager
+45 20757509 bca@betech.dk

Send til en kollega

0.047