23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geopal søger to nye medarbejdere

Vil du være mere til at producere gasalarmer til hele verden, eller er du vild med at ombygge tavler/AGA-centraler, så kan du være den kollega, vi søger!

Vi søger to nye medarbejdere:

  • AGA-tekniker med el-teknisk baggrund til indkøring og idriftsættelse

Vi leder efter en person med ekspertise i at tilpasse styretavler/AGA-centraler i overensstemmelse med vores kunders ønsker og specifikationer, og som løbende og grundigt dokumenterer disse ændringer. Dine opgaver vil som hoveddel bestå af at om- eller udbygge eksisterende tavler som du løbende vil skulle lave de nødvendige dokumentationsændringer til. Du skal altså ikke opbygge tavler fra bunden ud fra fastlagt dokumentation.

Søg stillingen her.

  • Produktionsmedarbejder til produktion af gasalarmer til hele verden

Du bliver en del af vores produktionsteam, som består af 6 medarbejdere, der varetager mange alsidige opgaver bestående af samling, montage, test og kalibrering af vores detektorer og systemer. Derudover varetages produktionsdokumentation og produktionsmodning, i tæt samarbejde med vores tekniske udviklingsafdeling, også af vores dygtige produktionsteam. Du vil opleve, at jobbet byder på perioder med komplekse kundespecifikke løsninger og dage med håndtering af produktionsserier.

Søg stillingen her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047