23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få fornyet energi på ONS 2024

Beskæftiger din virksomhed sig med energiløsninger, eller overvejer I at gå ind i det marked? Så er energimessen ONS måske noget for jer. Messen foregår i Stavanger, Norge i slutningen af august, og har du endnu ikke besøgt den, anbefaler Betech lægge vejen forbi.

Udløber
14. august 2029

Bliv opdateret på energiindustrien

Hvis din virksomhed også har et ønske om at holde sig opdateret på energiindustrien og de udfordringer, den står overfor lige nu, er der masser af gode og inspirerende konferencer og indlæg på messen. Betechs repræsentanter ser især frem til at høre om:

  • Maritime & offshore
  • Supply chains & materials
  • Technology, IT & innovation

Men der er mange andre energirelaterede emner, der også kunne være relevante for din virksomhed. Du kan læse det fulde program her.

Temaet for energimessen er Imagine, og det handler om at tænke ud af boksen for at finde løsninger på de udfordringer med klima, sikkerhed og teknologi, som energiindustrien står overfor i dag.

Har din virksomhed planer om at deltage, og har I kendskab til konferencer eller oplæg, som I vil anbefale, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt os her eller tag fat i en af vores repræsentanter på messen.

Mød (nye) forretnings-og samarbejdspartnere

Energimessen er desuden et godt sted at møde potentielle forretnings- og samarbejdspartnere, fordi du møder industrifolk, myndigheder og forskere – beslutningstagere og influencere – fra omtrent 100 lande.

Betech er til stede og tager meget gerne en snak om samarbejdsmulighederne med din virksomhed. Du finder Betech i hal 3, på Danish Energy Export-pavillonen, stand nummer 3350A.

Sparring og løsninger til energiapplikationer

Kig ind på pavillonen – grib en forfriskning i loungen – og få en snak med Lars Juul Jensen eller hans norske kollega Stig Kvalnes, som kan fortælle, hvordan Betech støtter energiindustriens virksomheder med driftssikre tætningsløsninger, der minimerer emissioner i marine-, offshore og energianlæg. Og yder sparring ved udvikling af nye, innovative energiapplikationer.

Din specialist i pakninger og polymerprodukter

Betech er specialiseret i tætningsløsninger og funktionelle, tekniske produkter af gummi, silikonegummi og mange andre polymer-baserede materialer. Vi fremstiller og leverer blandt andet:

  • Tætninger og industripakninger
  • Vibrationsdæmpere
  • Gummibælge og beskyttere
  • Formstøbte gummidele

Vi samarbejder med en lang række virksomheder inden for fødevare- og procesindustri, bio/pharma, energi- og vindmølleindustri, marine, automation, elektronik og medtech/medico.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Lars Juul Jensen
Key Account Manager
+45 50415987 ljj@betech.dk

Send til en kollega

0.126