23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øjebolte til krævende løfteopgaver!

Øjebolte bliver flittigt benyttet i industribranchen til at gøre sikkerhedsforanstaltningerne bedre i forbindelse med løft og transport. Dette gælder især de store og tunge løft, som mange brancher benytter sig af dem. Vi har et bredt sortiment af forskellige øjebolte!

Øjebolte er essentielle i mange brancher, hvor der f.eks. kræves sikker håndtering af tung gods. Uanset om det er i vindmølleindustrien, maskinindustrien, marine, offshore eller landbrug, er øjebolte afgørende for at sikre pålidelige løft og stabilitet under krævende forhold. Deres robuste design gør dem ideelle til brug i miljøer, hvor udstyr skal modstå alt slags vejr og skal kunne klare at løfte mange tunge løft hver dag.

De anvendes til at fastgøre et gods, som skal løftes eller bæres. Både reb, wire, kæder eller andet redskab kan bruges til at sættes fast i et gods.  NOS tilbyder et omfattende sortiment, der inkluderer alt fra diverse øjebolte, svirvler til øjemøtrikker og meget mere. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis de produkter, du har brug for.

 

NOS A/S
Overholm 7
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32291317

Kontaktperson

Ns
Nos salgsafdeling
sales@nos-as.dk

Send til en kollega

0.048