23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny afdelingsleder i Aalborg i Process Engineering A/S

Pr. 1. september 2024 er Lotte Strange Kjær ansat som afdelingsleder i Process Engineering A/S’ afdeling i Aalborg. Her vil hun være med til at styrke en stærk tilstedeværelse i det nordjyske og særligt have fokus på vores Energy & Renewables område.

Lotte Strange Kjær er uddannet civilingeniør, cand.polyt i energi-teknik med speciale i termisk energi og procesteknik fra Aalborg Universitet. Tidligere har hun arbejdet som bl.a. projektleder, salgschef og salgsingeniør og har både national og international erfaring.

Hun startede sin karriere som salgsingeniør hos National Instruments først i Sverige og senere i Storbritannien. Her arbejdede hun med salgsprojekter og havde tæt kundekontakt. Herefter kom hun til Xylem Water Solutions i Storbritannien, hvor hun arbejdede med salg og teknisk rådgivning af pumper, forretningsudvikling med kunder, opsøgende salg og udbygning af eksisterende kundegrundlag, samt design og konfiguration af CRM system.

Senest kommer hun fra Verdo Energy Systems i Danmark. Her har hun arbejdet både som salgschef for Automation, hvor hun udviklede forretningssegmentet inden for automationsydelser i energiforsyningssektoren, og efterfølgende som projektleder af store og komplekse energiprojekter. 

Vi byder Lotte velkommen til Process Engineering.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.046