23948sdkhjf
Del siden
Annonce

W4S NextGen – højtydende og smart slimline fotocelle til intelligent automation

Den nye W4S baserer sig på NextGen-platformen, der er den mest gennemgribende fotocelle-nyudvikling siden introduktionen af Sensick-P i 1992. Sensoren er udstyret med alt det, der gør anvendelsen lettere og driftssikkerheden mere robust.

SICK har udviklet sensorer med optiske teknologier, der detekterer skinnende, ujævne, perforerede og gennemsigtige emner mere pålideligt end nogensinde før. Ved idriftsættelsen af sensoren gør den praktiske justeringshjælp ‘BluePilot’ med LED-feedback processen let og præcis. Fotocellernes Smart-teknologi og IO-Link gør samlet set kommunikationen mere effektiv og viser vejen mod intelligent produktion.

 

Innovative teknologier løser krævende detektionsopgaver
W4S NextGen er pakket ind i et robust hus og udstyret med vores seneste og mest avancerede optiske teknologier. Desuden kommer den med en række smarte funktioner, der gør det let at nå det ønskede resultat.

’ApplicationSelect’ er en funktion, hvor sensorens følsomhed kan tilpasses. Den anvendes i situationer, hvor der er behov for øget rækkevidde, eller ved applikationer med skråtstillede emner, der ikke returnerer tilstrækkeligt lys. Man kan også anvende denne funktion, når der er brug for højere følsomhed, så selv meget mørke emner detekteres stabilt.

‘Dobbelt LineSpot‘-teknologien sikrer en pålidelig detektion ved objekter, som er perforerede eller meget ujævne eller har huller eller meget ru overflader.

Ved transparente genstande som glasflasker eller gennemsigtige folier sikrer ‘ClearSens’-teknologien stabile detektionsresultater. Denne model indeholder fem specialiserede funktionsindstillinger, hvor man kan vælge mellem forskellige typer af emner og forskellige indstillinger, afhængigt af emnets gennemsigtighed.

Når det kommer til fleksibilitet, er ‘MultiMode’-versionen i en klasse for sig, takket være dens

alt-i-en-funktionalitet. Med de i alt syv detektionstilstande vælger man bare den passende funktion i forhold til den udfordring, applikationen giver – det kunne f.eks. være baggrundsafblænding eller forgrundsafblænding.

 

Stor brugervenlighed og nem idriftsættelse
Ud over dens detektionssikkerhed udmærker den nye generation af W4S-fotocellerne sig ved sin brugervenlighed.

Med det intuitive betjeningskoncept, BluePilot, kan sensorerne indstilles på blot få sekunder ved hjælp af en tryk- og drejemekanisme og tilpasses den specifikke anvendelse.

En blå LED-skærm giver direkte feedback om den optimale justering af sensoren. Hvis detektionskvaliteten mindskes på grund af tilsmudsning eller vibrationer, vil du modtage en advarsel fra en let synlig LED. Dette gør det muligt at tackle eventuelle forstyrrelser tidligt og forhindre anlægsfejl.

 

Forøget produktivitet med nyskabende Smart Sensor-funktioner.

Den nye generation af W4S NextGen registrerer et væld af ydelsesparametre såsom temperatur og driftstimer samt remissions- og afstandsværdier.

Registreringen af disse parametre danner grundlaget for automatisk tilstandsovervågning, og disse data kan tilgås via IO-Link, hvilket kan være medvirkende til at undgå unødige driftstop.

Via IO-Link kan selv avancerede sensorindstillinger foretages i realtid, hvilket giver en stor fleksibilitet og mulighed for hurtig tilpasning af sensorens parametre i forhold til applikationen.

Med den udvidede Smart Sensor-teknologi bliver monitering, diagnose og opsætning nemmere end nogensinde før og er medvirkende til en fremtidssikret løsning i forhold til anvendelse i Industri 4.0-anlæg.

Mere Information
Ring til teknisk support og hør mere: +45 4582 6400
Skriv til teknik@sick.dk

Læs mere om W4S

 

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.031