23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent og alsidig ultralydssensor

UC40 er en kompakt og nøjagtig ultralydssensor designet til mellemlange afstande, fra 65mm og op til 5.000 mm. Uanset materialets farve, transparenthed, overfladestruktur eller omgivende lysforhold er sensoren i stand til at registrere tilstedeværelse af et objekt, dets position og den præcise afstand. Denne alsidighed gør UC40 velegnet til opgaver som afstandsmåling, objektdetektering, niveaukontrol og kollisionsafværgelse.

Tryk, drej, start
SICKs pålidelige ultralydssensor er supersimpel at anvende. Med et klik og et drej på push-lock-beslaget er UC40 monteret på ingen tid.

Det er nemt at indstille UC40’s justerbare lydkegle via af SICKs SOPAS-software. Der ligger i software en række prædefinerede og gennemprøvede fabriksindstillinger, der sikrer, at sensoren hurtigt kan tilpasses til en lang række gængse industrielle applikationer. 

Stabilt og pålideligt signal
Designet af UC40 sikre en stærk evne til at undertrykke interferens og ekko. Der er integreret temperaturkompensation for at sikre konsekvent pålidelige afstandsmålingsdata. Omgivelsestemperaturen registreres løbende, og beregningen af den målte værdi justeres automatisk. Den justerbare følsomhedshysterese giver desuden mulighed for at stabilisere signalet for objekter, der nærmer sig fra siden. 

Signalkvaliteten overvåges via IO-Link, mens driften er i gang, hvis signalstyrken falder, kan passende advarselssystem sættes op og problemstillingen udbedres, før det får dyre konsekvenser for anlæggets driftssikkerhed. På sensoren er der fire status-LED'er, som giver fuld visuel indikation på hvor godt den fungerer. Derved bliver de muligt at gribe ind og finjustere, hvis det bliver nødvendigt.

Færre varianter, flere muligheder
UC40’eren tilbyder mange indbyggede interface-muligheder, herunder digitale push-pull-udgange til IO-Link og analoge udgange. Dette fleksible interface-koncept giver øget fleksibilitet og bidrager til at reducere omkostningerne ved lagerbeholdning.

Mere Information
Ring til teknisk support og hør mere: +45 4582 6400
Skriv til teknik@sick.dk

Læs mere om UC40

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.046