23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordcad skruer op for fremtidens elektronik på E-24

Med banebrydende teknologier og fokus på bæredygtighed sætter Nordcad nye standarder for elektronikudvikling. Oplev deres markante fokus på effektivitet og bæredygtighed på Elektronikmessen E-24.

Smartere, hurtigere, mere effektivt og mere bæredygtigt. Lyder det som noget, din virksomhed har brug for? Så skal du lægge vejen forbi Nordcad på Elektronikmessen.

Nordcad Systems er en af de helt store navne i Skandinavien, når det kommer til elektronikdesign. Med over 30 års erfaring har de styr på at levere de værktøjer, der gør det let for både små og store virksomheder at forvandle idéer til virkelighed. De er skarpe på PCB-design, RF-design og simulering – deres løsninger handler om at gøre komplekse processer enkle og hurtige.

På Elektronikmessen vil Nordcad blandt andet præsentere deres nye OrCAD X løsning – en banebrydende, cloud-baseret platform, der gør det muligt at håndtere komponenter og designs på en effektiv og fleksibel måde. Den nye løsning sikrer, at du kommer hurtigt og simpelt fra idé til færdigt design.

Derudover sætter Nordcad fokus på bæredygtighed – og det gør de med simulering. Du kan derfor opleve deres avancerede simuleringsværktøjer, som gør det muligt at simulere komplette designs uden behov for fysiske prototyper – en løsning, der både sparer udviklingstid og reducerer spild.

Så, hvorfor skal du besøge Nordcads stand på E-24? Fordi de med deres innovative løsninger ikke kun hjælper dig med at skabe bedre elektronik – de hjælper dig med at gøre det smartere, hurtigere og mere bæredygtigt. 

Gå ikke glip af muligheden for at få indblik i fremtidens teknologier og oplev, hvordan Nordcads løsninger kan transformere din elektronikudvikling. 

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.

Elektronikmessen E-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

AMP
Anne Marie Primdal
Kommunikationskonsulent
ampr@ose.dk

Send til en kollega

0.047