23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aalborg CSP søger en Teknisk Designer med erfaring indenfor produktion og design

Har du 3-5 års erfaring med design og tegning i CAD-systemer? Har du ligeledes erfaring med Inventor eller Solid Works samt kendskab til 3D Plant, Autocad, etc? Så er det måske dig vi står og mangler.

Grundet ordretilgang er vi for øjeblikket i gang med at udvide vores 3D og Drawing afdeling på hovedkontoret i centrum af Aalborg, og søger derfor en dygtig Teknisk designer/Maskintekniker med erfaring indenfor produktion/design.

Den idelle kandidat vil supportere afdelingen og virksomheden i vores kontinuerlige jagt på at sikre fremdrift i den grønne omstilling i Danmark såvel som i udlandet. Det forventes at vedkommende besidder følgende kompetencer og erfaringer:

  • Har mindst 3-5 års erfaring med design og tegning i CAD-systemer.
  • Har erfaring med Inventor eller Solid Works.
  • Kendskab til 3D Plant, Autocad, etc.
  • Det vil være en fordel, men er ikke et krav, at kandidaten har en praktisk, håndværksmæssig uddannelsesbaggrund som eksempelvis smed eller anden teknisk relevant uddannelse.

Du har blik for kvalitet, er struktureret og har erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er effektiv i din tilgang til opgaverne og har både lyst og evne til at arbejde i et innovativt miljø, hvor sparring og ideudveksling er et must. Derudover er du udpræget projektorienteret og formår at prioritere din tid samt overholde de til tider stramme deadlines. Endelig forventes det, at du taler og skriver dansk og gerne engelsk på højt niveau.

Som person brænder du for at gøre en forskel i den grønne omstilling, du er proaktiv og struktureret samt i stand til at håndtere skiftende opgaver. Du er udadvendt, er god til at skabe overblik og struktur i dit arbejde, og kan arbejde tværorganisatorisk såvel som individuelt. Samtidig er du serviceminded og har gode kommunikative evner, som gør dig i stand til at kommunikere på alle niveauer. Du er desuden dedikeret, vedholdende og brænder for dit arbejde og kan lide at arbejde i et innovativt og forandringspræget miljø.

Du tilbydes en spændende stilling i en flad og dynamisk organisation, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personligt gennem udfordrende og forskelligartede opgaver. Du vil indgå i et behageligt og kollegialt arbejdsmiljø med kompetente og imødekommende kollegaer. Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer og omfatter såvel attraktiv pensionsordning som sundhedsforsikring. Ligeledes er der adgang til kantineordning, ligesom selskabet har en aktiv personale- og kunstforening, som arrangerer spændende events.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Design Office Manager Tina Thomsen på telefon 40 16 47 33.

Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt.

Venligst fremsend ansøgning, CV og eventuel yderligere relevante papirer til job@aalborgcsp.com og marker mailen “Teknisk designer/Maskintekniker”. Venligst bemærk at ansættelsessamtaler vil foregå løbende, hvorfor der til denne stilling ikke forekommer en ansøgningsfrist.

Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21142042

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049