23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norisol sikrer driften hos HOFOR

Norisol udfører teknisk isolering og monterer stilladser hos HOFOR

HOFOR skaber bæredygtige byer, og arbejder på, at København bliver verdens første CO2-neutrale by i 2025. De sørger for at lede spildevand væk og forsyne 8 kommuner i og omkring København med fjernvarme, bygas og fjernkøling. Derudover er HOFOR i gang med flere solcelle- og vindmølleprojekter.

For at holde alle installationer i gang hos HOFOR er det vigtigt at vedligeholde og udskifte elementer/enheder løbende. Og her kommer Norisols ekspertise indenfor teknisk isolering og stillads i spil. Tidligere på året kontakter BWES ApS projektlederne i Norisol for at opstille stilladser og genisolere i HOFOR’s Blok 1, hvor et skot i en kedel skal udskiftes.

Vi monterer 4 stilladser, som vi opstiller for at kunne fjerne isolering på dele af kedelvæggen. Operationen kræver flere specialstilladser fx hængestilladser, hvor vi bruger vores ekspertise på at løse opgaven effektivt og sikkert. BWES skærer hul i kedlen og udskifter skottet i kedlen. Hullet lukkes igen og vores dygtige isolatører genisolerer kedlen og demonterer stilladserne.

VI er glade for at bidrage til at sikre driften hos HOFOR, så de kan fortsætte deres vigtige arbejde med at forsyne Storkøbenhavn bæredygtigt!

Læs mere om teknisk isolering: https://norisol.com/teknisk-isolering

Læs mere om stillads: https://norisol.com/stillads

Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK80149212

Kontaktperson

JG
Julie Graff
jugr@norisol.com

Send til en kollega

0.062