23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celltech udstiller på E24 – Danmarks største elektronikmesse!

I Odense markerer september 2024 et stort øjeblik for elektronikindustrien. Odense Congress Center er klar til at være vært for Nordens største begivenhed for fagfolk inden for elektronik – den prestigefyldte Elektronikmessen. Denne begivenhed er ikke bare en messe; det er et knudepunkt for innovation, vidensdeling og netværk. Blandt de vigtigste udstillere er Celltech A/S, en pioner inden for avancerede batteriteknologier, der holder til på stand C-3428.

Hvad du kan forvente på Celltech A/S’ stand

På messen vil Celltech A/S fremvise bæredygtige batteriteknologier med fokus på et bredt udvalg af batteriløsninger; fra micro batterier til Medico industrien, til store batteri moduler til kørende materiel.

Kristian Tønnes , administrerende direktør for Celltech A/S, ser frem til deres deltagelse: »Vi er stolte over at kunne præsentere vores innovative batteriløsninger på Elektronikmessen i Odense. Celltech Gruppe’s fabrikker i Europa og Asien, som også omfatter interne R&D-teams, udvikler og producerer både standard- og kundetilpassede batteriløsninger til forskellige industrier. Vi kan forsyne forskellige industrier med banebrydende batteriteknologier og løsninger af høj kvalitet samtidig med fokus på en bæredygtig tilgang.” På messen viser Celltech den nye serie af high-end batterier fra Tracer Power. Et produktsortiment med LiPo, Li-Ion og LFP batteriløsninger, som bærer de generelt nødvendige godkendelser. Kristian fortsætter: »Vi ser frem til præsentere det danske marked for Tracer produkterne. Produkter som også egner sig til brug krævende miljøer” 

Uanset om du er en erfaren brancheperson eller en nybegynder inden for elektronik, er Celltech A/S’ stand på Elektronikmessen 2024 en god stand  at besøge. Sæt kryds i kalenderen den 3.-5. september, og forbered dig på at blive inspireret af de innovationer, der venter på stand C-3428!

Link til de gratis billetter.

Du er velkommen til at booke et møde på forhånd. Kontakt os 

Vi ses til spændende dage i Odense...

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.047