23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny ledelse i DS Flexhals salgsafdeling

Fra 1. september har DS Flexhal fået ny salgsdirektør.

Fredag den 30. august var en betydningsfuld dag i DS Flexhal, hvor der var både et ledelsesændring i salgsorganisationen og en varm overdragelse mellem to gode kolleger. Efter 43 års imponerende indsats har Kai Rørbæk valgt at tage et skridt tilbage og nedtrappe sin arbejdsindsats til en enkelt dag om ugen som Key Account Manager. Kai vil fortsat bidrage med sin dybe viden og erfaring i denne rolle.

Jonas Bang Eriksen overtager nu stafetten – eller rettere sagt chaufførsædet i firmabilen og Molslinjen-billetten – som ny salgsdirektør i DS Flexhal og indtræder dermed også i ledergruppen. Jonas har gennem årene haft stor gavn af Kais vejledning og mentoring, og deres tætte samarbejde har skabt et stærkt fundament for DS Flexhals fremtidige succes.

Fortsat fokus på DS Parkeringshuse

Jonas vil som en del af sin salgsstrategi fortsætte med at styrke kendskabet til DS Flexhals parkeringshuskoncept. Denne strategi sikrer en sammenhængende og målrettet tilgang til både driften og markedsføringen af virksomhedens projekter. I forbindelse med denne overgang byder DS Flexhal velkommen til en ny medarbejder i parkeringshusafdelingen, som skal bidrage til afdelingens fortsatte vækst.

“Vi ser frem til den fortsatte vækst og udvikling, og vi glæder os til at opleve de spændende muligheder, der ligger foran os”, fortæller salgdirektør Jonas Bang Eriksen.

Stærkt samarbejde i salg og tilbud

Lars Harbo, tilbudschef i DS Flexhal, vil fortsat sikre, at tilbud og kalkulationer er i overensstemmelse med virksomhedens salgsstrategi. Lars og Jonas udgør et stærkt team med indgående kendskab til hinanden, og med Kai Rørbæk som rådgiver på nedsat tid er grundlaget for succes optimalt. Overdragelsen mellem Jonas og Kai fandt sted den 30. august internt i DS Flexhal.

Yderligere information

Anette Storm, CEO, DS Flexhal A/S, ans@ds-flexhal.dk, tel.: 22 16 18 55

Jonas Bang Eriksen, salgsdirektør, DS Flexhal A/S, jbe@ds-flexhal.dk, tel.: 22 28 52 02

www.ds-flexhal.dk

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031