23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SafeExIT sikrer fremtidens flugtvejsbelysning på nybygget station

SafeExIT har leveret flugtvejs- og paniklysarmaturer til Københavns Metro - nu også til København Syd, som er en af fem nye stationer på M4 strækningen.

SafeExIT har endnu engang demonstreret sin ekspertise inden for flugtvejsbelysning gennem deres seneste projekt på København Syd - der indtil 2023 var kendt som Ny Ellebjerg Station. Med et stærkt fokus på sikkerhed, innovation og pålidelighed, har SafeExIT skabt en belysningsløsning, der ikke blot opfylder, men overgår de strenge standarder for flugtvejsbelysning i offentligt byggeri.

København Syd er dimensioneret til at blive en af Danmarks mest passagertunge stationer med omkring 30.000 besøgende i døgnet, i dag er det kun Københavns Hovedbanegård der har flere rejsende igennem dagligt.

Stationen er planlagt til at kunne betjene rejsende til og fra metro, S-tog samt fjern- og regionaltog. I fremtiden, er det også planen, at København Syd skal kunne betjene rejsende med internationale togforbindelser.

SafeExIT har leveret flugtvejs- og paniklysarmaturer til Københavns Metro - både til M1, M2, M3 og M4. København Syd er en af de fem nye stationer på M4, der åbnede i sommeren 2024. Med udvidelsen af M4 fra Orientkaj til Sydhavn og Valby er København beriget med 44 metrostationer fordelt på en 43 km lang strækning.

Hvorfor er SafeExITs flugtvejsbelysning afgørende for moderne infrastruktur?

Som fagfolk inden for el-teknik og -indkøb, ingeniørkunst, og arkitektur ved I, at sikkerhedsforanstaltninger er altafgørende i enhver offentlig infrastruktur. SafeExITs løsninger tilbyder ikke kun compliance med alle relevante sikkerhedsstandarder, men også en æstetik, der kan integreres smidigt i et hvert bygningsdesign.

SafeExITs RIMO flugtvejsarmatur er udviklet til Københavns Metro

RIMO flugtvejsarmatur er udviklet specielt til Københavns Metro og er nu implementeret på samtlige 17 stationer på M3 samt København Syd på M4 strækningen. RIMO udmærker sig ved at være meget rent og stringent i sit design, hvorfor det, i en børstet rustfri stål udgave, også er valgt og monteret i atriumgårdene og på det store udendørs fællesareal på Steno Diabetes Center Cph, på Herlev Hospital.

Armaturet er fremstillet i rustfrit stål og kan stå ”råt” i en børstet rustfri ståloverflade eller i en sort pulverlakeret overflade. Armaturet fås desuden som dobbelt- eller enkeltsidet, og kan monteres direkte på væg, vinkelret på væg eller nedhængt fra loft.

Fordele ved SafeExITs flugtvejsbelysning

Pålidelighed:  Vores produkter er designet til at fungere fejlfrit under nødsituationer, hvilket sikrer ro i sindet for både projektudviklere og daglige brugere af stationen.

Æstetik:  Vi forstår vigtigheden af at bevare designintegriteten i moderne bygninger. Vores belysningsløsninger er både funktionelle og stilfulde, og bliver en integreret del af stationernes visuelle identitet.

Energibesparelse:  Alle SafeExITs produkter er udviklet med henblik på energieffektivitet, hvilket reducerer både miljøpåvirkningen og driftsomkostningerne for jeres projekter.

Hos SafeExIT er vi dedikerede til at levere brancheførende løsninger indenfor flugtvejs- og panikbelysning. Vores team af eksperter arbejder kontinuerligt på at forbedre og innovere, så vi kan tilbyde de mest pålidelige og æstetiske løsninger på markedet.

Hvis I ønsker yderligere information om, hvordan SafeExIT kan bidrage til sikkerheden på jeres næste projekt, tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe jer med at opnå jeres mål med den højeste standard inden for sikkerhedsbelysning.

Skriv til os på kontakt@safeexit.dk

Du kan også møde os på Automatik messen i Brøndby fra den 10.-12. september 2024. 
Vi er på stand 1144.
Ses vi...?

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773

Kontaktperson

Peter Bech
Adm direktør
+45 43208926 p.bech@safeexit.dk

Send til en kollega

0.047