23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TOP 3 : Hi-Vis arbejdsjakker til det mørke efterår

Efteråret er lige om hjørnet, og med det kommer de køligere temperaturer og kortere dage. Det er derfor også vigtigt at være godt forberedt på de skiftende vejrforhold, især når man arbejder udendørs. Hos J.A.K. Workwear har vi samlet vores tre bedste bud på tre Hi-Vis arbejdsjakker, der ikke kun holder dig varm og tør, men også sikrer, at du forbliver synlig og sikker, når du mest ønsker det.


Parka, HI-VIS, EN20471 kl.3 | 11136 | J.A.K. Workwear:

Denne arbejdsjakke fra J.A.K. HI-VIS serien er lavet af vandafvisende og vandtæt materiale, som beskytter dig mod regn og vind, så du kan føle dig tør og varm gennem hele efterårets vilde vind og vejr. Jakken er derudover både foret og isoleret, hvilket giver ekstra varme på kølige efterårsdage. Dette gør den velegnet til udendørs arbejde, hvor temperaturerne kan variere.

1.326,25 DKK inklusiv moms

Find den på vores hjemmeside HER.


Sweatjakke m. aftagelig hætte, Hi-Vis, kl. 3 | 11143 | J.A.K. Workwear:

Denne sweatjakke fra J.A.K. Workwear er ideel til efteråret. Den er vandtæt og vindtæt, hvilket holder dig tør og varm i skiftende vejr. Den aftagelige hætte giver fleksibilitet, og LOXY 17501 refleksstriber sikrer høj synlighed i mørke. Jakken er lavet af en behagelig blanding af polyester og bomuld og har flere praktiske lommer. 

736,25 DKK inklusiv moms

Find den på vores hjemmeside HER.


Softshell, Hi-Vis, EN20471 kl. 3 | 11135 | J.A.K. Workwear:

Denne jakke er certificeret i henhold til EN20471 klasse 3, hvilket betyder, at den har høj synlighed og er ideel til arbejdsmiljøer, hvor det er vigtigt at blive set, især i de mørkere efterårsmåneder. Med en åndbarhed på 5000 g/m²/24h og et vandsøjletryk på 8000 mm, sikrer jakken, at du ikke bliver varm og/eller svedig selv under hårdt arbejde. 

1.2424,50 DKK inklusiv moms

Find den på vores hjemmeside HER.

 

Det er vigtigt at vælge rigtigt!:
Er du i tvivl, om hvilke klasse du skal vælge? I vores vidensunivers finder du alt, hvad du behøver at vide om de forskellige klasser, krav og godkendelser, så du kan være sikker på at, du vælger helt rigtigt, når du køber dit reflekstøj hos J.A.K. Workwear. Så se med i videoen her, hvor vores dygtige medarbejder Christina fortæller lidt om de forskellige klasser, krav og godkendelser. 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687

Send til en kollega

0.047