23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Area Sales Manager Michael Noer hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup.

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til @Michael Noer hos Adding Engineering.

Michael vil som Area Sales Manager stå med hovedansvar for salg på Sjælland, hvor han bliver en vigtig brik i udviklingen af Adding Engineerings forretningsområder og samarbejdsrelationer, samt i at tiltrække flere dygtige kollegaer til kontoret i Ballerup.

Michael kommer fra et job hos ABB, hvor han var Sales Specialist og bindeleddet mellem flere af de store fjernvarmeselskaber og ABB, og stod for optimering af deres DCS-systemer samt Cyber Security. 

Han har mere end 20 års erfaring i projektsalg, vedligeholdende salg, opbygning af kunderelationer, og er vant til at arbejde med komplekse projekter, med deadlines der skal overholdes.

Michael har desuden de seneste 3 år været en del af bestyrelsen i DBDH (Danish Board District Heating), hvor han nu er næstformand.

Tidligere i arbejdslivet har Michael arbejdet i Drone Systems (startup inden for droner), BA Systems (regulerings- og kontrolsystemer til fjernvarme), Broen/Clorius Controls (CTS- & BMS-systemer til fjernvarme), FlowCon (specialister i HVAC), Dong Energy, Danfoss og Weishaupt.

Oprindelig er Michael uddannet Aut. VVS-installatør, og har gennem mange år arbejdet med gaskedler, ventiler, automation, DCS-systemer etc. og derigennem fået et indgående kendskab til energi- og fjernvarmesektoren. 

I en årrække skiftede han tilværelsen ud som professionel soldat i søværnet indtil 1998, og har sideløbende taget uddannelse som  Akademimerkonom indenfor International handel og marketing fra CBS.  

 

Spidskompetencer:

·       Fjernvarme

·       Cyber Security

·       SRO og styringsteknik

·       Brændere & kedler

·       Tilbudsgivning & forhandling

·       Forretningsstrategi 

·       Salg og Marketing

 

Vi byder velkommen til Michael Noer ved Adding Engineering.

www.adding.dk

 

 

Vi byder velkommen til Michael Noer ved Adding Engineering.

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.031