23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overbevisende blæseresultat skyder fiberkabel 1842 meter uden stop

Stærkt dansk-tysk telecom-samarbejde viser overbevisende blæseresultat med Følsgaards fiberkabel HFiberCORE.

Når vores kunde Norlys Fibernet har brug for evidens på Følsgaards fiberkabels blæseegenskaber, så rykker hele holdet sammen eller rettere i dette tilfælde til Tyskland.

Da vores tyske datterselskabs kunde GLH skulle lave en blæsning udført af Rose Kable-Montage inviterede Følsgaard DK Norlys’ teknikere med, så de ved selvsyn kunne konstatere HFiberCOREs gode blæseegenskaber og overvære arbejdsgangen og håndteringen af en fiberblæsning af et 288 fiberkabel udført af eksternt blæsehold.

Blæsningen foregik vest for Frankfurt am Main og resultatet var enestående.  Hele 1842 meter uden stop og brud: De første 100 meter blev OFC blæst uden luft i forbindelse med en Lancier blæseenhed. Ved at aktivere M17-kompressoren fra Kaeser kunne vi kontinuerligt øge lufttrykket til 14 bar, og med en fremføringshastighed på konstant 65 m/min kunne vi gennemføre indblæsningen ved 1.842 m ved brønden uden stop og brud på OFC.

Resultaterne viste, at det med det rette fiberkabel og erfarne partnere, er muligt at forbedre produktiviteten og kvaliteten af fiberinstallationer, hvilket er afgørende for den fremtidige netværksinfrastruktur.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818

Kontaktperson

LR
Lars Rydskov
lr@folsgaard.com

Send til en kollega

0.033