23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonic Toughbook lancerer sin første AI-aktiverede robuste tablet

Toughbook G2mk3 er Panasonics første tablet med en AI-aktiveret Intel-processor, samtidig med at den giver mulighed for tilpasning og modularitet.

Panasonic lancerer nu Toughbook G2mk3 – den første Toughbook-tablet, med edgebearbejdning til AI. G2mk3 er udstyret med Intel® AI Boost neuralprocessor (NPU), hvilket øger effektiviteten og nøjagtigheden betydeligt for mobile medarbejdere på tværs af brancher. 

De selvstændige AI-funktioner uden behov for netværksforbindelse hjælper mobile medarbejdere med at analysere fejl, levere oplysninger og udføre administrative opgaver hurtigere. G2mk3 blev lanceret i denne uge på INTERGEO 2024 i Stuttgart – den førende globale geo-informations- og arealforvaltnings-event – og den flytter grænserne for, hvad der er muligt fra en mobil, robust enhed, beregnet til til ethvert miljø og med enhver applikation.

Markedsførende AI-aktiveret robust databehandling og ydeevne
Den nye 10,1-tommer TOUGHBOOK G2mk3 er den første robuste tablet, der bruger Windows 11 Pro, der tilbyder edgebearbejdning til AI, og den bruger Intel® Core™ Ultra 5-processoren 135U (med Intel vPro-teknologi® ). Dette har et dedikeret AI-chipsæt, der gør det muligt at indsamle, gemme og analysere data ved hjælp af kunstig intelligens på steder, hvor en forbindelse til skyen ikke er tilgængelig – og uden at påvirke G2mk3's samlede ydeevne og processorkraft. 

Dette er særlig nyttigt for arbejdere i forsyningsselskaber – især dem, der inspicerer udstyr på fjerntliggende steder, der måske ikke har adgang til en mobil- eller trådløs forbindelse – til at bruge AI til at øge effektiviteten, produktiviteten og reducere menneskelige fejl i dataindsamling under inspektion.

Toughbook G2mk3 har også opdateret DDR5x RAM på 16 GB (kan opgraderes til 32 GB). Dette giver overlegen ydeevne og regnekraft, der giver hypermobile medarbejdere problemfri og hurtig adgang til AI-aktiverede programmer.

Dirk Weigelt, Senior Product & Solutions Manager hos Panasonic Toughbook, siger: "Hypermobile medarbejdere, der bruger robuste tablets, arbejder ofte i udfordrende miljøer under stort pres. De kræver derfor en alsidig, ergonomisk og brugervenlig enhed, der samtidig kan køre missionskritiske, datatunge applikationer. Som Panasonics kraftigste, robuste tablet er den AI-aktiverede Toughbook G2mk3 en game-changer, der åbner nye muligheder inden for robust mobilitet."

Nyt kamera øger alsidigheden
G2mk3's 13MP bagkamera er overlegent i forhold til de fleste andre robuste tablets på markedet, og kan sammenlignes med moderne forbrugerenheder. Dens forbedrede sensor leverer bedre billeder i svagt lys og varierende lysforhold. Det er ideelt til optagelse af billeder i høj opløsning i miljøer, hvor ugunstige lysforhold normalt ville være et problem.

Når det kombineres med enhedens edgefunktioner til AI, gør 13 MP-kameraet det muligt for feltarbejdere at drage fordel af computer-visionsteknologi. For eksempel kan brugere inden for elektriske felttjenester, hvor feltarbejdere har adgang til ledningsdiagrammer og skemaer på G2mk3, bruge computersyn til nøjagtigt at se, hvor ledningsforbindelser skal være – hvilket øger produktiviteten og effektiviteten.

Bagud kompatibilitet maksimerer investeringerne
Bæredygtighed og bagud kompatibilitet er vigtige overvejelser i Panasonics strategi, når de udvikler nye robuste enheder. Dette er tydeligt i den nyeste Toughbook G2, hvor mere end 80% af økosystemet fra de to første udgaver er kompatibelt med G2mk3. Dette maksimerer og beskytter eksisterende kundeinvesteringer i G2-serien gennem hele enhedens livscyklus.

Dette er afgørende i sektorer som eksempelvis beredskabstjenester, hvor der er stor bevågenhed på eksisterende investeringer. For eksempel bruges den samme dockingplatform i køretøjet som G2mk1 og G2mk2, hvilket eliminerer behovet for at tage køretøjer af vejen for at opdatere teknologien. Dette reducerer køretøjets nedetid, mens kendskab til enheden øger effektiviteten for redningstjenester, når hurtige reaktions- og triagetider er kritiske.
Den nyeste Toughbook G2mk3 er stadig en af de mest tilpasselige, modulære robuste tablets, der findes. Dette er især vigtigt inden for forsvarssektoren, hvor G2mk3's øverste og bageste udvidelsesområder passer til en bred vifte af perifere enheder, såsom fingeraftrykslæsere og MicroSD-kort, der forbedrer data- og enhedssikkerhed og tilgængelighed for brugere i marken. 

Intet kompromis med batterilevetid, tilslutningsmuligheder og holdbarhed
På trods af det stærkt forbedrede kamera, en mere effektiv AI-aktiveret Intel® CPU og generelt øget ydeevne tilbyder G2mk3 11 timers batterilevetid på et enkelt batteri (med udvidet batteri op til 15 timer) baseret på MobileMark 25). Dette repræsenterer en stigning på op til 47% sammenlignet med G2mk2.

Dette giver hypermobile medarbejdere inden for beredskabstjenester, forsvar, felttjenester, logistik og opmåling fuldstændig ro i sindet, når de bruger strømkrævende applikationer. Det giver dem også mulighed for at fortsætte med at arbejde i længere tid, hvilket maksimerer effektiviteten og produktiviteten, når de har mest brug for det.

Toughbook G2mk3 tilbyder også 5G-klar tilslutning med det samme, forbedrede Bluetooth-funktioner og markedsledende IP65-klassificeret støv- og vandtæthed, uafhængigt testet i henhold til MIL-STD 810H- og IEC 60529-standarderne. 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.046