23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unik chance for et kig bag facaden hos ODIN

Den 10. oktober åbner ODIN Engineering og flere andre lokale virksomheder dørene for offentligheden og inviterer for første gang til en eksklusiv tur ind i maskinrummet. 

Det sker på et initiativ, som er skabt i det lokale netværk Flere Faglærte. Her står fire lokale ildsjæle i et samarbejde med Slagelse Kommune bag eventen ”Åben Virksomhed – Et Kig Bag Facaderne”. 

De fire er Freddie Kupper fra adapa flexibles Denmark Slagelse A/S, ODINs EA & HR Manager Britta Hvalsø Olsen, direktør Jan Østerskov fra Envafors A/S og Production Manager Anders Tümmler fra Nilpeter A/S. 

"Det er et enkelt koncept. Hver virksomhed vælger selv, hvad de vil præsentere, og på den måde er vi sammen med til at fremme vores erhvervsliv og italesætte muligheder for job og uddannelse i Slagelse Kommune. For hvordan skal særligt vores unge vide, hvilke muligheder de har i lokalområdet, hvis vi ikke fortæller eller viser dem det?" spørger Britta Hvalsø Olsen.

Fleksibelt og åbent program

Det fælles program bliver løbende opdateret på Flere Faglærte Netværkets hjemmeside. Her kan interesserede se, hvad de forskellige virksomheder tilbyder, samt de præcise åbningstider.

Arrangementet er fleksibelt, og de besøgende kan planlægge deres dag, så de besøger de virksomheder, der interesserer dem mest. Uanset om man er interesseret i at lære mere om grøn teknologi, maskinproduktion eller karrieremuligheder, vil der være noget for alle.

ODIN åbner fabrikken mellem 14 og 18

”Vi holder Åben Virksomhed mellem 14 og 18 den 10. oktober og glæder os til en dag med fokus på uddannelse og job i Slagelse,” siger Britta Hvalsø Olsen og tilføjer:
 
”Mange kender måske ODIN som lokal virksomhed, men hvad laver vi egentlig inde bag facaden? Nu har alle chancen for at se, hvem vi er, hvilke kompetencer vi har, og hvordan vi arbejder med at udvikle og bygge de maskiner, som ikke findes endnu.” 

Hos ODIN kan man opleve en arbejdsplads med stor opfindsomhed, høj faglighed og et godt sammenhold om de projekter, vi udvikler og arbejder med. 

ODINs medarbejdere arbejder, mens vi holder åbent, og gæsterne kan stille spørgsmål om vejen til deres fag og uddannelse.

Program for "Åben virksomhed - Et Kig Bag Facaderne" opdateres løbende.

ODIN Engineering A/S
Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82902511

Kontaktperson

Britta Hvalsø Olsen
EA & HR
+45 5855 0520 bhol@odin-engineering.dk

Send til en kollega

0.047