23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støjsvage Generatorer | Overhold støjkrav med West Diesel

Støjsvage Diesel generatorer til støjfølsomme områder fra 10 - 2500+ kVA. Vi levere til dit behov og det gælder også når det kommer til hvor lydsvag din generator må være..

Støjsvag Diesel Generator: Effektiv Strøm uden Støj


Hos West Diesel finder du moderne støjsvage diesel generatorer, der leverer pålidelig strøm fra 9 til 2500 kVA til støjfølsomme områder. Disse generatorer er ideelle til steder, hvor lavt støjniveau er nødvendigt, som på byggepladser, i bymiljøer, events og hospitaler. Med tilpasset isolering kan generatorerne opfylde støjkravene i det område, de anvendes i.

Anvendelsesområder for Lydsvage Generatorer

Støjsvage generatorer er velegnede til byggepladser i byer, hvor naboerne ikke må forstyrres, eller til events, hvor lydløs strøm er nødvendig. I sundhedssektoren sikrer de nødstrøm uden at påvirke patienter. Denne alsidighed gør dem essentielle, hvor både stabil strøm og lavt støjniveau er vigtige faktorer. Hver generator testes og certificeres for at sikre, at den overholder gældende støjkrav.

Stage V Krav og Installation

Mange steder kræver både støjreduktion og overholdelse af Stage V emissionskrav, især i byer eller for mobile enheder. West Diesel tilbyder Stage V-godkendte generatorer med avancerede filtre og SCR-systemer. For at sikre optimal ydeevne anbefales korrekt installation, hvilket garanterer både effektiv drift og maksimal støjdæmpning.

Kontakt os for Rådgivning om Støjsvage Generatorer

Er du i tvivl om, hvilken lydsvag generator der passer bedst til dine behov? Hos West Diesel står vores eksperter klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Uanset om du har særlige krav til støjniveau, kapacitet eller Stage V godkendelser, rådgiver vi dig gennem hele processen. Kontakt os i dag, så sikrer vi, at du får den mest optimale og lydsvage generator til dit projekt – både nu og i fremtiden.

Kontakt os


Telefon: 75 12 70 44
Mail: westdiesel@westdiesel.dk

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710

Kontaktperson

ALH
Asger Lund Hansen
Salg og Udlejning af Generator
salg@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.047