23948sdkhjf

Herning Vand får ny direktør: Drømmejob

Til efteråret stopper den mangeårige direktør for Herning Vand A/S, Niels Møller Jensen, og nu kan forsyningsselskabet løfte sløret for navnet på hans arvtager.

Det bliver 57-årige Hans Erik Kristoffersen, som fra 1. oktober står med det øverste ansvar.

Det skriver Herning Folkeblad.

Ifølge avisen blev Hans Erik Kristoffersen valgt ud af et kandidatfelt på 24 personer, men den kommende direktør blev blandt andet valgt på baggrund af sin erfaring som direktør for Sønderborg Forsyning og med ledende poster ved Energinet, og senest har han arbejdet som projektleder i Fredericia Kommune.

Nu glæder han sig til at tage fat på arbejdet Herning, hvor han har en vigtig opgave foran sig.

- Vi skal værne om vores grundvand, som er en vigtig del af dagsordenen om bæredygtighed. Man skal jo bare tænde for radioen eller åbne avisen for at opdage, at vi er ramt af tørke i denne tid. Det er et tydeligt bevis for, hvor vigtig klimadiskussionen er, siger Hans Erik Kristoffersen til avisen og kalder desuden sin nye stilling for et drømmejob.

Niels Møller Jensen, der snart er fortid på posten, har siddet som direktør for de omkring 65 Herning Vand-medarbejdere i 13 år. Overfor Herning Folkeblad giver han udtryk for, at "det er tilfredstillende at kigge tilbage" på sine år på posten og at stafetten er givet videre til den rette mand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078