23948sdkhjf

Fra 21 dage til sekunder: Købstiden af vindmøllekomponenter reduceres kraftigt

En opgraderet markedsplads for vindmøllekomponenter, der samler købere og sælgere i vindmølleindustrien, løfter salget, forkorter nedetiden på vindmøllerne samt reducerer købstiden af komponenter fra 21 dage til få sekunder.

Det er resultatet af et nyt samarbejde med Adobe, som Vestas netop har annonceret. 

Adobe-teknologien skal styrke Vestas' digitale markedsplads for komponenter - den såkaldte Covento-markedsplads, der dækker mere end syv lande. 

Formålet med den nye platform er at skabe en ensartet og effektiv købsproces, der kan hjælpe Vestas og Covento i et tiltagende konkurrencepræget marked fremover.

Det oplyser Vestas i en pressemeddelelse.

Let adgang

Vindmøller kræver regelmæssige eftersyn, og her spiller let adgang til reservedele en vigtig rolle i at reducere nedetiden.

Inden det nye samarbejde med Adobe tog den gennemsnitlige proces for at rekvirere reservedele 21 dage og involverede i snit syv forskellige personer.

Med den udgave af Convento kan købere og sælgere få realtids-adgang til samtlige komponenter, der dækker 71 forskellige typer af vindmøller fra seks forskellige fabrikanter. Det har resulteret i, at rekvirering af reservedele nu blot tager få sekunder.

- Samarbejdet med Adobe tilbyder os en komplet e-handelsløsning, der gør vores kunder i stand til at vælge de produkter, de leder efter næsten øjeblikkeligt. Det frigiver tid til at fokusere på at løse den globale klimakrise, siger Jill Ashley Brandt, administrerende direktør i Covento by Vestas.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094