23948sdkhjf

European Energy sælger 20 MW byggeklare sol

European Energy har underskrevet en aftale med den italienske energikoncern IREN om salg af det byggeklare Noto Solcelle Projekt. 

IREN bliver 100% ejer og indehaver af rettigheder og tilladelser til udvikling af solcelleanlægget med en samlet effekt på 20,39 MWp og med en anslået produktion på 42 GWh i områderne Noto og Pachino i provinsen Syracuse (Sicilien).

Aftalen falder inden for rammerne af det partnerskab, der blev underskrevet mellem European Energy og IREN i januar 2022 vedrørende en pipeline på mere end 437,5 MW solcelleprojekter i Lazio, Puglia og Sicilien.

- Frasalget af den italienske solcellepark ved Noto og Pachino konsoliderer det kommercielle samarbejde, vi indgik med IREN i 2022. Vores greenfield-projektudvikling i Italien udvikler sig hurtigt i disse år, og det er vigtigt, at vi samarbejder med partnere som IREN, der har ekspertisen og kompetencerne til både at bygge og drive anlæggene. Vi vil følge vores strategiske plan for vedvarende energi i Italien for løbende at udvikle projekter med solceller, vind og grøn brint, siger Knud Erik Andersen, administrerende direktør, European Energy.

European Energys samlede italienske pipeline er på omkring 3 GW.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079