23948sdkhjf

CIP vil investere 1,7 milliarder i Indien

Med et konstant voksende befolkningstal, der for længst har rundet 1 milliard, og en voksende levestandard har Indien i disse år mere end nogensinde brug for strøm.

Det har Copenhagen Infrastructure Partners set en fidus i, og derfor er du klar til at investere et kæmpemæssigt beløb i landet.

Det skriver Børsen.

Mere præcist vil CIP ifølge avisen allokere 1,7 ud af 7 milliarder kroner i deres New Markets Fund til Indien, hvor de vil investere i energiinfrastrukturprojekter.

Den eksplosive vækst i efterspørgsel på strøm i landet betyder, at man - i modsætning til i Vesten - ikke forsøger at udfase fossil energi men generelt er interesseret i at tilføre mere energi - blandt andet den vedvarende slags.

Energien har de altså brug for, men den skal også være billig. Det kan vedvarende energi sikre, men det kræver også marked, hvor det er muligt at komme til. Det har det ifølge Niels Holst, der er partner og chef for CIPs New Markets Fund, ikke været i lang tid. Men det er på det seneste blevet lettere.

- Forsyningskæden er blevet meget mere professionel og international, og der er en bedre blanding af underleverandører - vi har brugt rigtigt meget tid på det, man kan kalde dating, siger Niels Holst med henvisning til samarbejde med lokale partnere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079