23948sdkhjf

Fusionen mellem SE og Ærø Elforsyning godkendt

SE’s repræsentantskab godkendte på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde tirsdag aften fusionen med Ærø Elforsyning.
Med 99,6 pct. af de 240 fremmødte medlemmer af SE´s repræsentantskab der stemte for og en enkelt der stemte blankt, var det nærmest i enstemmighed, at fusionen med Ærø Elforsyning blev godkendt. Det stod klart, efter at SE tirsdag aften havde afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Vojens-hallen.

- Jeg er utrolig glad for repræsentantskabernes store opbakning, og jeg er meget stolt over, at vi nu kan byde Ærøboerne velkommen i SE-familien. Fusionen med Ærø Elforsyning vil helt sikkert komme vores mange kunder til gode og jeg håber, at dette eksempel kan bidrage til, at endnu flere elselskaber beslutter sig for at samle kræfterne, for at sikre kunderne og lokalsamfundene de bedste muligheder, siger Jens Bahne Jørgensen, bestyrelsesformand i SE.

Fiberbredbånd til hele Ærø
De 5.367 kunder, som Ærø Elforsyning gennem årtier har forsynet med el, vil over de næste år komme til at lægge mærke til fusionen. Det skyldes ikke mindst, at SE i fusionsaftalen har lovet at foretage store investeringer på den Sydfynske ø, blandt andet i fiberbredbånd, der skal bringe Ærø på forkant med det 21. århundredes digitale virkelighed.

- Det er en historisk og glædelig dag for alle på Ærø. Med fusionen får vi nu mulighed for at tilbyde vores kunder endnu bedre vilkår og jeg glæder mig ikke mindst over, at der nu vil blive rullet fiberbredbånd ud over hele Ærø og at stordriftsfordelene vil medføre lavere nettariffer, udtaler Per Mortensen, bestyrelsesformand for Ærø Forsyning.

Udsigt til flere lokale job
Ud over kundernes direkte gevinster ved fusionen kan de mange nye investeringer også betyde flere lokale job på Ærø, da lokale entreprenører kan byde ind på delopgaver i forbindelse med både udrulningen af fiberbredbånd og kabellægningen af luftledningerne.

For at sikre forsyningssikkerheden vil der fortsat være driftsopgaver, som skal varetages på Ærø, og derfor vil hovedparten af de lokale jobs i Ærø Elforsyning bestå. Hvilke muligheder de øvrige administrative medarbejdere og ledelse kan tilbydes er endnu ikke afklaret, men alle tilbydes et job i SE-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078